Powerhack.Org Hacklendi
-
Arkadas lar suan powerhack.org hacklenmıstır bayadır kapalıydı yok yenı halımızle gelıyoz yok saldımı tımlerımız yenılıyoruz dedı baya ümut verdı sımdık poerhackın forum bolumune gırıncede gorcenız gıbı ındexı yedı :D:D
-
starhackte çok ilginç lan haftada 5 kez hacklenip bi kere de hacklenioo :D
-
bir kaç hack sitesini hackledim. Çok saçma hack sitesi açıyon ama hackleniyo Resmen rezillik :)
-
ben de anlamıyom hack(heykır) sitesi açıyon kendin hackleniyon (heykırlanıyon) harbiden rezillik,sonra bu siteler üyelerine ne cevap veriyolar acaba kendimizde bi deneme yaptık teknik bi hata felan mı diyolar??? :)))
-
inanmyacaksınız ama (reklam gibi olmasın) starhack bizim çalışmalarımız sonucunda hacklenmiştir içerisinde bir tane adam gibi adam yok
-
Yavşaklar da kapalı kaç gündür uçmuş olmasın :D
-
ya hacklenebilirsin tamam ama haftada 2 kez hackleniolar :D:D:D:D:D
-
a.k Sen git LDU hazır portal kur neocrome den indir teması güzel diye hack sitesi kur bütün hack siteleri aynı a.q sonrada niye hackleniyorlar hacklenirler tabi ne kadar editliyebiliyorlar ki bi portalı yada ne kadar editleyebilirlerki Enayi dolu etraf a.q :)
Tahribat Forever :)) -
evet gördüm starhack.org ......com hackledi sonra powerhack.org starhack.org hackledi :D hhepside LDU :D
-
bokhack.com Lem bunlar bır ara paintle fifayı hacklemışlerdı ya sozde:D dedım bır gıdeyım ılk once denyo sonra aradan 2gun geçtı acayıp db sıkmıştım anca kendılerıne geldiler hala istedılşer bende ındex atmıştım a.q denyolarına :D zuhaa şimdide kendi bokları içinde yarışmaya başlıyorlar zuha :D
Toplam Hit: 1903 Toplam Mesaj: 10