Powerpoint Alternatifi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hacılar hazırlamam gereken 2 sunum var. Powerpoint işimizi gören, sadık bir program evet. Ama statik sunumlardan, dandirik animasyonlardan çok sıkıldım. Daha eğlenceli bir sunum hazırlayabileceğim bir sistem arıyorum. Şu an en iyi aday Prezi gibi duruyor. Başka bildiğiniz var mı?

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

1) Clearslide (SlideRocket):

clearslide%20sunum%20hazırlama%20programı

Clearslide sunum hazırlama programı

Satış sizin için önemli ise, Clearslide sizin için iyi bir araç olabilir. Yazılımın sunum oluşturma tarafında  vurgu daha çok  satış ve izleme ile ilgili kısımlarda…

Avantajları – Keynote, Powerpoint, PDF, Excel ve diğer formatlar dosya yüklenebilir.   Video eklenebilir.

Dezavantajları – Arabirim biraz karmaşık…

Tavsiye – Satış ve pazarlama organizasyonları için kesinlikle denenmesi gereken bir sunum aracı

2) Prezi:

Prezi%20-%20sunum%20hazırlama%20programı

Prezi – sunum hazırlama programı

PowerPoint’in alternatifi olan sunum programlarının en bilinenidir.

Avantajları –  Birden fazla cihaz üzerinden sunum yapılabilir; sunumu arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz; hemen herkes tarafından kullanılabilir; nasıl kullanılacağını öğrenmek çok kolay; Sunumları çevrimdışı çalışabilirsiniz…

Dezavantajları – Standart şablonlar çok fazla ve her slayt özelleştirilemiyor..

Tavsiye – Eğitimciler; Konuşmacılar; Organizasyonlar; Öğrenciler mutlaka denemeli…

3) Slideshark :

slideshark%20-%20sunum%20hazırlama%20programı

slideshark – sunum hazırlama programı

İstediğiniz cihazlarda PowerPoint sunumları açmanızı ve paylaşmanızı sağlar. Slideshark uygulamasını indirerek İPhone, iPad ve iPod gibi cihazlardan PowerPoint dökümanları açabilirsiniz.

Avantajları – powerpoint slaytları  istediğiniz cihazlarda açabilirsiniz; Bulut tabanlı; özgür ama ücretli sürümü İş yanlısı olarak bilinir; webinars için kullanılabilir.

Dezavantajları – sunumları  özelleştirmek mümkün. Size ait bir sunumu başkası da özelleştirebilir.

Tavsiye – satış ve pazarlama uzmanları; bireysel iş sahipleri mutlaka denemeli…

4) Haiku Deck:

Haiku%20Deck-%20Sunum%20hazırlama%20aracı

Haiku Deck- Sunum hazırlama aracı

Zarif görünümlü sunumlar oluşturmak için olanak sağlayan bir şablon tabanlı bir platformdur. 35 milyon civarında, oldukça geniş bir fotoğraf arşivi vardır.  iOS uygulaması mevcuttur.

Avantajları – kullanımı kolay; görsel açıdan zengin

Dezavantajları – Uygulaması çevirim dışı çalışmaz.

Tavsiye - Öğrencilerin; eğitimciler; Genel olarak sunum yapan herkes deneyebilir.

5) SlideDog :

Slide%20Dog-%20Sunum%20Hazırlama%20Aracı

Slide Dog- Sunum Hazırlama Aracı

Sunum fırlatma rampası olarak da bilinen SlideDog, yazıları, sunumları, resimleri ve videoları alır; ve hareketli bir sunum hazırlamanızı sağlar. Prezi benzeridir.

Avantajları – pürüzsüz geçiş yaparsınız ; birden fazla cihaz üzerinden paylaşabilir; ücretsiz sürüm…

Dezavantajları – Şablon harici sunumlar yaratmak için kullanılmaz.

Tavsiye – Sunum hazırlamak isteyen herkes denemeli…

6) PowToon :

Pow%20Toon-%20Sunum%20Hazırlama%20%20Programı

Pow Toon – Sunum Hazırlama Programı

Animasyonlu, ilginç ve çekici olan sunumlar ve videolar oluşturmanıza olanak sağlar. Bu nasıl kullanılacağını öğrenmek zor değildir.

Avantajları – Kullanım kolaylığı; Gerçekten Özelleştirilebilir Hareketli Sunumlar Hazırlayabilirsiniz.

Dezavantajları – Canlı sunumlar için uygun değil.

Tavsiye –  Eğitimciler, Bir hizmet / ürün videosu  oluşturmak isteyen  işletmeler;  profesyoneller mutlaka denemeli.

7) KinetiCast :

KinetiCast%20-%20Sunum%20Hazırlama%20Programı

KinetiCast – Sunum Hazırlama Programı

B2B satış pazarlama profesyonelleri için bir sunum aracıdır.

Avantajları – Satışçıların  etkili sunumlar hazırlamasını sağlar.

Dezavantajları – Özelleştirilmiş sunumlar oluşturmak mümkün değil.

Tavsiye – B2B Satışçıları, pazarlamacılar mutlaka denemeli…

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Kanke google'da ben de arattım. Forumda sormamın sebebi; kullanan, tecrübesi olanlara danışmak.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Kanke google'da ben de arattım. Forumda sormamın sebebi; kullanan, tecrübesi olanlara danışmak.

https://www.openoffice.org/tr/product/impress.html ( Impress )

indir openoffice paketini aynısı var içinde.

Zamanında kullanmıştım, tavsiye ederim...

HoLyCat tarafından 30/Nis/15 15:36 tarihinde düzenlenmiştir

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

prezziyi tavsiye ederim... sunumu izleyenlerin başını döndürüyor biraz..

Toplam Hit: 1974 Toplam Mesaj: 5