Powerpoint İle İlgili Yardım.
-
Hocalar şimdi power pointte bi soru sormak istiyorum yani bir soru sorucam bilirse sunum devam edicek eğer bilemezse sunum başka bir sayfaya atlıyacak
veya sonlanacak byle birşey yapılabilirmi ?
-
seçeneklerden köprü kurabilirsin sanırım o şekilde olabilir..
-
köprü ekle falan yapıcaksın ole olurr ancaa dogru sıkka tıklayınca dıer sunuma gecıcek
-
Şöyle bişey olabilirmi yani yazı yazma yeri çıkıcak mesela oraya "A" yazınca 5. sayfaya gidicek "F" yazınca 10. sayfaya gidicek ?
-
Creature19s bunu yazdı:
-----------------------------
Şöyle bişey olabilirmi yani yazı yazma yeri çıkıcak mesela oraya "A" yazınca 5. sayfaya gidicek "F" yazınca 10. sayfaya gidicek ?
-----------------------------seçeneklerde körü kurarsan tıklayınca olur ama o şekilde olmaz sanırım
-
Anladım teşekkürler. Mecburen öyle yapıcam
-
Creature19s bunu yazdı:
-----------------------------böyle bir şey belki vb script kullanarak yapılabir mi bilmiyorum.
-
Selamlar...
Creature19s bunu yazdı:
Arkadaşım, bu PowerPoint sunum yapar, biraz da web sitesi tarzında çalışır. Senin istediğin tam anlamıyla bir web sitesi veya kendin yazman gereken bir program :)Diğer arkadaşların dediği gibi, köprü oluşturarak yapabilirsin. Kullanıcının yazı yazması yerine o yazıları sen koy, üzerine köprü oluştur. O simgeye tıklandğında istediğin slayta yönlendirebilirsin.
Kolay gelsin.