Powerpoint Sunu Hakkında Bir Sorum Var(Yarına Kadar Halletmem Lazım)
-
müritler ben power point 2003 de şöyle bişi yapmam lazım yarın sunum varda:
n1.Boyasız ayakkabı,ütüsüz ve sökük kıyafetler…………… Kurallarına aykırıdır.n2.Toplumda sosyal ilişkileri belirlemede ve kolaylaştırmada ……..…. Rolü çok büyüktür.n3.Binalarımız yollarımız,tekniklerimiz, araçlarımız…………… kültürümüzü gösteririşte ben 1.Cümlede ....... alanlara fare tıklandığı anda cevabın yazılmasını isiiyom 2.Cümledede geçerli 3 dede geçerli..
2.Soru
nBir devlet topraklarında serbestçe dolaşma ve oturma hakkı vardır.nYetişkin her kadının erkeğin ile evlenme ve aile kurma hakkı vardır.nDüşünce ve inanç özgürlüğü vardır.nMülkiyet hakkı vardır.nSağlık ve tıbbi bakım hakkına sahiptirnSeçme seçilme hakkınEğitim hakkınDernek kurma vs.ben bu maddeleri nasıl otomatik hareket ettirebilrim.Ben yaptım aynen şöyle oldu;iLK madde çıkıyo sonra 2.Madde için tekrar basmam gerkekiyo o bitiyo sonra 3 .Madde için tekrar basmam gerkiyor ben bu işin otomatik olmasını isityom çok teşekkürler -
Bizim forum için zor bir soru olmuş cevap veren bulursan sevin.
Sen nokta noktalarında cevabını verde hazır boşken biraz uğraşayım. -
1.GÖRGÜ
2.AHLAK
3.MADDİ
Valla bazı arkadaşlar anlar bu konulardan yardımcı olurlar.hacu sendende ALLAH razı olsun çok makbule geçer:f
-
al kardeşim ikisine yaptım..inş.işine yarar
http://www.divshare.com/download/3143751-589
-
fatihaydemir14 bunu yazdı:
-----------------------------al kardeşim ikisine yaptım..inş.işine yarar
http://www.divshare.com/download/3143751-589
-----------------------------hoca ALLAH razı olsun süpersin sen bir numarasın sen süper bişisin.Coolsun harkikasın.İnsansın.Eşsizsiz.Sen bir numaralı kralsın.
-
Hocam biraz uğraşsan sende yaparsın.Zor birşey değil.Tek yapacağın slayt düzenlerine girip kurcalamak.Orda fareyle değiştirme ve zaman ayarlı değiştirme var.Zaman aralıklarıyla kendi değişiyor.Bi bak istersen
-
_Garez_ bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam biraz uğraşsan sende yaparsın.Zor birşey değil.Tek yapacağın slayt düzenlerine girip kurcalamak.Orda fareyle değiştirme ve zaman ayarlı değiştirme var.Zaman aralıklarıyla kendi değişiyor.Bi bak istersen
-----------------------------hocam ben yapıyorumda yapınca hep fare tıklayınca oluyo otomatik yapamadım:))
-
real_agabey bunu yazdı:
Sen nokta noktalarında cevabını verde hazır boşken biraz uğraşayım.
şunu okuyunca dedim ki bir kerelik ban hakkım olsaydı da banlasaydım..uzun sürmedi .
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------real_agabey bunu yazdı:
Sen nokta noktalarında cevabını verde hazır boşken biraz uğraşayım.
şunu okuyunca dedim ki bir kerelik ban hakkım olsaydı da banlasaydım..uzun sürmedi .
-----------------------------:)