Ppt Sunumu Online Sitede Göstertmek (Beyin Fırtınası)
-
hocalar şimdi pcde olan powerpoint (ppt,pptx) dosyasını online olarak göstermek istesem bunu yapmak için hangi adımları uygulayabilirim sizce biraz beyin fırtınası gibi bişey yapmanızı istiyorum
ppt to ? ne yapayım ve bunu nasıl göstertirebilirim?
eğer böyle olmayacaksa buna script yazdırmalıyım..yapmak istediğim: vbulletin bir forumda bir tab da sunumları göstermek istiyorum tıkayıp izlenecek işte
video ya çevirip göstermeyi düşündüm ama geçiş sorunu var öyle de otomatik olmasa olabilir mi diye -
http://www.slideshare.net/JohnWebb/marketing-for-startups-crafting-your-story
bu siteye upload edebilirsin.
-
Daft bunu yazdı
http://www.slideshare.net/JohnWebb/marketing-for-startups-crafting-your-story
bu siteye upload edebilirsin.
hocam tam istediğim şey sanırım bu :) deneme olarak bir adet yükledim tam oldu yanda iframe kodları var
bunu forumda göstertmek için nasıl yapabilirim sizce -
prezi içine dahil edip, oradan swf olarak dışarı alıp, oradan da kendi sitene atmayı deneyebilirsin, (teoride mümkün, pratikte denemedim)
-
RETRET bunu yazdı
prezi içine dahil edip, oradan swf olarak dışarı alıp, oradan da kendi sitene atmayı deneyebilirsin, (teoride mümkün, pratikte denemedim)
hocam embed kodunu buldum sitenin medya ekleme ayarlarına bu siteyi de ekleyip öyle deneyeceğim şuan.
dediğini de deneyeceğim -
zone bunu yazdıRETRET bunu yazdı
hocam embed kodunu buldum sitenin medya ekleme ayarlarına bu siteyi de ekleyip öyle deneyeceğim şuan.
dediğini de deneyeceğimaynen pps sunumlarını swf olarak gömersin siteye geçişlerde de hiç sıkıntı cıkmaz. Sesli yapınca ses bozuluyo amaa çözumu varmı bılmıyorum.
-
hocam hiçbişi yapamazsan, açarsın ppt'yi videosunu çekersin (bb flashback pro)
SWF'ye dönüştürürsün. istediğin siteye gömersin.
bu programın oluşturdugu swfde pause, stop, geri ileri sarma gibi özellikler de var