folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Ppt Sunumu Online Sitede Göstertmek (Beyin Fırtınası)

Ppt Sunumu Online Sitede Göstertmek (Beyin Fırtınası)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

hocalar şimdi pcde olan powerpoint (ppt,pptx) dosyasını online olarak göstermek istesem bunu yapmak için hangi adımları uygulayabilirim sizce biraz beyin fırtınası gibi bişey yapmanızı istiyorum

ppt to ? ne yapayım ve bunu nasıl göstertirebilirim?

eğer böyle olmayacaksa buna script yazdırmalıyım.. 

yapmak istediğim:  vbulletin bir forumda bir tab da sunumları göstermek istiyorum  tıkayıp izlenecek işte

video ya çevirip göstermeyi düşündüm ama geçiş sorunu var öyle de otomatik olmasa olabilir mi diye

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

hocam tam istediğim şey sanırım bu :)  deneme olarak bir adet yükledim tam oldu yanda iframe kodları var

bunu forumda göstertmek için nasıl yapabilirim sizce

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

prezi içine dahil edip, oradan swf olarak dışarı alıp, oradan da kendi sitene atmayı deneyebilirsin, (teoride mümkün, pratikte denemedim)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

prezi içine dahil edip, oradan swf olarak dışarı alıp, oradan da kendi sitene atmayı deneyebilirsin, (teoride mümkün, pratikte denemedim)

hocam embed kodunu buldum sitenin medya ekleme ayarlarına bu siteyi de ekleyip öyle deneyeceğim şuan.

dediğini de deneyeceğim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

hocam embed kodunu buldum sitenin medya ekleme ayarlarına bu siteyi de ekleyip öyle deneyeceğim şuan.

dediğini de deneyeceğim

aynen pps  sunumlarını  swf olarak gömersin siteye geçişlerde de  hiç sıkıntı cıkmaz. Sesli yapınca ses  bozuluyo amaa  çözumu varmı bılmıyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

hocam hiçbişi yapamazsan, açarsın ppt'yi videosunu çekersin (bb flashback pro)

SWF'ye dönüştürürsün. istediğin siteye gömersin.

bu programın oluşturdugu swfde pause, stop, geri ileri sarma gibi özellikler de var

Toplam Hit: 1183 Toplam Mesaj: 7