Pr5 - Pr6 Link Alıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    Mrb

arkdaşlar pr5,6,7 link alıyorum. Girdiği web sayfalarına gizli olarak ekleyebilecek arkdaşlar pm atınız.

linkler kaldığı sürece aylık ödeme geçerim ;)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    pr 4 var az çıkışlı pr2 var tek çıkışlı

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Newyork
    Newyork's avatar
    Erkek

evet arkadaşim elimde pr1 pr2 pr3 pr4 pr5 pr6 siteler var msn eklersen görüşürüz toplu alimlarda indirim yapiyorum

istihbarat@hotmail.com

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

hocam nette dolaştıgın zamanlarda fln sende yapsana bu işi çok rahat yapabilirsin hiç gerek yok bu tip ücretler ödemeye, tamam direk link cok yararlı ama olmadı çözümü de var birazcık :))

önce bi facebook grubu ac siten için falan, ardından cnet e download.com a falan girdigin zamanlar yorum yaz oraya buraya ve linkini de at sitenin:))

hadi cnet download.com bi örnek de bi dolu yer var yahu, mozilla pluginlerinin oldugu siteler falan gayet iyi pr'e sahip  deneyebilirsin..

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    pr3 sitem var düşünürsen..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

UmutxTR teşekkürler sadece pr5 üzeri alıyorum.

corvuscorax  bu yöntemleri biliyorum uyguladım, daha fazla linke ihtiyacım var ;)

Newyork ekliyorum :)

lanetlicocuk teşekkürler pr5 üzeri sadece.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

hocam elimde bir çok pr4 pr3 site var daha doğrusu link ekleyebileceğim:) pr5 de vardır mutlaka içlerinde ama daha önce hiç o gözle bakmamıştım:D

iletişime geçelim bakalım:) 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    Konu güncel

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    r10'a git hacı orda verici çok :)
Toplam Hit: 1409 Toplam Mesaj: 9