folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Prag Ziyareti Yapan Arkadaşlar Var Mı?

Prag Ziyareti Yapan Arkadaşlar Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

selamlar hocalar,

bir haftasonu kaçamağı için 2 arkadaş Prag seyaheti yapacağız. Youtube ve diğer yerlerde izlediğim gördüklerim herkes farklı şeyler anlatmakta. Buradan giden arkadaşlar var mı ? malum gidiş sebebimiz belli :) nereleri tavsiye eder nerelere gidilir nerelerde yemek yenir nerelerde rahat avlanır ? 

teşekkürler

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocam ben gitmedim tamamen 3 hafta önce giden arkadaşların yalancısısıyım 4 erkek ya kendilerinden bilmiyorum şehri ve yemekleri hiç beğenmemişler denk getire getire orada türk kızları denk getirmişler onlar da gecenin ilerleyen saatlerinde satış koymuş airbnb kiraladık çokta ucuzdu dediler şehir merkezine yakın.

tabi gittiğin kişiler de önemli bence 

bir daha fırsat olsa tekrar gidermisiniz dedim gitmeyiz diyorlar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Prag ı salın Paris neyse Prag ta öyle yer.

Traspol u araştırın bulun gidin dönün.avrupanın en ucuz ve kaliteli lokasyonuna uğrayın anlayın.iddia ediyorum yemekleri ve Avrupa nın en kaliteli viskileri buradadır.türkler Batum u las vegas yaptıkları gibi burayı da bir zamanlar ki Romanya gibi yapacaklar.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

hollanda yı tasiye ederim her ziyaret bir arada yapılır 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

3 sene önce gitmiştim iyi yerdi hocam ben beğendim açıkcası sadece nakit kağıt çok fazlaydı

insidae tarafından 10/Oca/26 01:11 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

hocam geçen ay pragdaydım 

gideceğin yerler hot papers (giriş bedava içerisi tuzlu) çanta için ek para almıyorlar
    darling giriş 15 euro akşam 22:00'a kadar bira 99 kron çanta 2.5 euro 

genel olarak şehirdeki airbnbler ucuz kafana göre takıl astrolojik saatte saat başı gösteri oluyor
    eski prag full turist iç kesimlere doğru biraz daha yerel halk var 

dans eden bina var yürümeye değmez çok uzak 

yemek için de biz istanbul kebapta  takılmıştık iyi fiyat ve güzeldi salak kıza 10 saat laf anlatamadım ama kasiyere gidilir 

aklına takılan şeyler olursa pm 

No way out
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek
    Ransack bunu yazdı

malum gidiş sebebimiz belli :) 

Doğrudan çapkınlık amacıyla Prag'a giderseniz pek keyif alamayabilirsiniz. Şehir harbiden güzel. Turistik yer, müze vs. çok seçenek var. Gezme, eğlenme, kültür kafasında gidip, bonus olarak striptiz clublere falan giderseniz bence daha mutlu olursunuz.

Ben 2013 yılında gitmiştim. Öğrenciydik o zaman. Striptiz clubler pahalı gelmişti girmemiştik. Şimdi gitsem merak eder girmek isterim. Ekşide çok detaylı yorumlar var prag hakkında. Güzel şehir gidin mutlaka.

lrny.app
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Prag'a defalarca gittim genelde gunubirlik arabamla gidip dönuyorum ama bu malum sebep için hiç girmediğim için tavsiye veremem maalesef. Öbür türlü gezilecek epey bir yeri var. 

Toplam Hit: 653 Toplam Mesaj: 8
tavsiye seyahat seyahat prag