Prag Ziyareti Yapan Arkadaşlar Var Mı?
-
selamlar hocalar,
bir haftasonu kaçamağı için 2 arkadaş Prag seyaheti yapacağız. Youtube ve diğer yerlerde izlediğim gördüklerim herkes farklı şeyler anlatmakta. Buradan giden arkadaşlar var mı ? malum gidiş sebebimiz belli :) nereleri tavsiye eder nerelere gidilir nerelerde yemek yenir nerelerde rahat avlanır ?
teşekkürler
-
hocam ben gitmedim tamamen 3 hafta önce giden arkadaşların yalancısısıyım 4 erkek ya kendilerinden bilmiyorum şehri ve yemekleri hiç beğenmemişler denk getire getire orada türk kızları denk getirmişler onlar da gecenin ilerleyen saatlerinde satış koymuş airbnb kiraladık çokta ucuzdu dediler şehir merkezine yakın.
tabi gittiğin kişiler de önemli bence
bir daha fırsat olsa tekrar gidermisiniz dedim gitmeyiz diyorlar
-
Prag ı salın Paris neyse Prag ta öyle yer.
Traspol u araştırın bulun gidin dönün.avrupanın en ucuz ve kaliteli lokasyonuna uğrayın anlayın.iddia ediyorum yemekleri ve Avrupa nın en kaliteli viskileri buradadır.türkler Batum u las vegas yaptıkları gibi burayı da bir zamanlar ki Romanya gibi yapacaklar.
-
hollanda yı tasiye ederim her ziyaret bir arada yapılır
-
3 sene önce gitmiştim iyi yerdi hocam ben beğendim açıkcası sadece nakit kağıt çok fazlaydı
insidae tarafından 10/Oca/26 01:11 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam geçen ay pragdaydım
gideceğin yerler hot papers (giriş bedava içerisi tuzlu) çanta için ek para almıyorlar
darling giriş 15 euro akşam 22:00'a kadar bira 99 kron çanta 2.5 eurogenel olarak şehirdeki airbnbler ucuz kafana göre takıl astrolojik saatte saat başı gösteri oluyor
eski prag full turist iç kesimlere doğru biraz daha yerel halk vardans eden bina var yürümeye değmez çok uzak
yemek için de biz istanbul kebapta takılmıştık iyi fiyat ve güzeldi salak kıza 10 saat laf anlatamadım ama kasiyere gidilir
aklına takılan şeyler olursa pm
-
Ransack bunu yazdı
malum gidiş sebebimiz belli :)
Doğrudan çapkınlık amacıyla Prag'a giderseniz pek keyif alamayabilirsiniz. Şehir harbiden güzel. Turistik yer, müze vs. çok seçenek var. Gezme, eğlenme, kültür kafasında gidip, bonus olarak striptiz clublere falan giderseniz bence daha mutlu olursunuz.
Ben 2013 yılında gitmiştim. Öğrenciydik o zaman. Striptiz clubler pahalı gelmişti girmemiştik. Şimdi gitsem merak eder girmek isterim. Ekşide çok detaylı yorumlar var prag hakkında. Güzel şehir gidin mutlaka.
-
Prag'a defalarca gittim genelde gunubirlik arabamla gidip dönuyorum ama bu malum sebep için hiç girmediğim için tavsiye veremem maalesef. Öbür türlü gezilecek epey bir yeri var.