Pratik Yoga Teknikleri Eğitim Seti
-
Evet Müritcanlar bir çoğunuz için hareketli geçen bi gecenin ardından yeni yıla yoga yaparak bütün negatif enerjimizi dışarı atarak başlıyoruz.
Uuuuuuuuummmmmm ve ben hayla uyuyamadım.
Bu yoga setinde en etkili yoga teknikleri bulunmaktadır, amacı size daha kısa sürede aynı yoga etkisini sağlamaktır.

Download; http://turbobit.net/3t45ggsu6wv6/Pratik.Yoga.Teknikleri.rar.html
>>>Turbobit Premium>>> http://getripz.pl -
Sağ ol, hemen indiriyorum.
-
sen o video yu koydun saten millet kesin yoga yapar hatuna bakan içinde ne varsa o enerjiyi boşaltır direk :)
-
eğitimi bir kişimi veriyor ?
-
sanırım türkçe değil
-
Yoga nedir m.k. Eğer sağlıklı olmak, huzur bulmak istiyorsan namaz kıl abicim namaz.Yemişim yogasını. şimdi birisi çıkıp sanat bu diyecek :)
-
cracker bunu yazdı
Yoga nedir m.k. Eğer sağlıklı olmak, huzur bulmak istiyorsan namaz kıl abicim namaz.Yemişim yogasını. şimdi birisi çıkıp sanat bu diyecek :)
saçmalık düşüncen.
öncelikle spor ve yoga buna benzer meditasyon araçları insanın ruhundaki siniri,düşünceleri bir nebzede olsa çekip alır.
namaz bir ibadet bunu sporla karşılaştıramazsın manevi düşünce ayrı bir boyut spor çok farklı bir boyut.
sen hiç bir hristiyanın sporu bırakın yogayı bırakın gelin kilisede dua edin dediğini duydunmu ?
duyamazsın çünkü adamlar mantıklı düşünüyor.
sağlığı siyaseti her boku dine bağlıyorsunuz anlamıyorum.
Chip tarafından 01/Oca/13 19:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Camiye gidin demedim dikkat et:) Sporu bırakın gibide bişey demedim. iyi okumuyosun. Yoga nın genel amacı bir spordan ziyade, huzur ve meditasyon aracı olduğu söyleniyor.İstediğin yere bak. Nasıl bir meditasyon bu acaba(?) bünyesindeki negatiflikten, kötü varvasyonlardan arınarak hareketlerle geliştirilmiş rahatlama tekniği. Aynı şeyi hatta daha iyisini namaz kılarakta elde edebilirsin. O senin bahsettiğin mantıklı düşünen adamların, şuanki inançlarında böyle bişe olsaydı Yogayı öne çıkarmazlardı bunada emin ol:)
cracker tarafından 01/Oca/13 20:09 tarihinde düzenlenmiştir -
ArmadA bunu yazdı
sen o video yu koydun saten millet kesin yoga yapar hatuna bakan içinde ne varsa o enerjiyi boşaltır direk :)
:D adam haklı
-
cracker bunu yazdı
Camiye gidin demedim dikkat et:) Sporu bırakın gibide bişey demedim. iyi okumuyosun. Yoga nın genel amacı bir spordan ziyade, huzur ve meditasyon aracı olduğu söyleniyor.İstediğin yere bak. Nasıl bir meditasyon bu acaba(?) bünyesindeki negatiflikten, kötü varvasyonlardan arınarak hareketlerle geliştirilmiş rahatlama tekniği. Aynı şeyi hatta daha iyisini namaz kılarakta elde edebilirsin. O senin bahsettiğin mantıklı düşünen adamların, şuanki inançlarında böyle bişe olsaydı Yogayı öne çıkarmazlardı bunada emin ol:)
namaz kılmakla sporu meditasyonu bir tuttun.
maneviyatla gerçek yaşamı eşit tutuyorsun.
şimdi adam spor yapıp zihnen ve bedenen rahatlıyor.
fakat namaz kılan biri zihnen rahatlamayabilir dertlerinden dolayı kafasındaki düşüncelerden dolayı,bedenen konusuna hiç girmiyorum zaten.
ne güzel işte huzur ve sağlıklı yaşam sağlıyor peygamber olucaksın demiyor sonuçta.
bu kadar karşı çıkılıp sosyal olayların kısıtlanması ve dini gerekliliklere teşvik konusunda neden baskı uygulanıyor !?
adam namaz kılarsa kılar yogada yapar.
ama sen adama yoga yapma git namaz kıl dersen saçmalamış olursun.
sen burda namazı bir spor kültürü yapmış oluyorsun.
Chip tarafından 01/Oca/13 20:37 tarihinde düzenlenmiştir