folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Pratik Yoga Teknikleri Eğitim Seti

Pratik Yoga Teknikleri Eğitim Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Evet Müritcanlar bir çoğunuz için hareketli geçen bi gecenin ardından yeni yıla yoga yaparak bütün negatif enerjimizi dışarı atarak başlıyoruz.

Uuuuuuuuummmmmm ve ben hayla uyuyamadım.

Bu yoga setinde en etkili yoga teknikleri bulunmaktadır, amacı size daha kısa sürede aynı yoga etkisini sağlamaktır.

Download; http://turbobit.net/3t45ggsu6wv6/Pratik.Yoga.Teknikleri.rar.html

>>>Turbobit Premium>>> 
    http://getripz.pl

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Sağ ol, hemen indiriyorum.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

sen o video yu koydun saten millet kesin yoga yapar hatuna bakan içinde ne varsa o enerjiyi boşaltır direk :)

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eğitimi bir kişimi veriyor ?

küfrederiz villalara kulübeden
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

sanırım türkçe değil

Naber la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

Yoga nedir m.k. Eğer sağlıklı olmak, huzur bulmak istiyorsan  namaz kıl abicim namaz.Yemişim yogasını. şimdi birisi çıkıp sanat bu diyecek :)

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    cracker bunu yazdı

Yoga nedir m.k. Eğer sağlıklı olmak, huzur bulmak istiyorsan  namaz kıl abicim namaz.Yemişim yogasını. şimdi birisi çıkıp sanat bu diyecek :)

saçmalık düşüncen.

öncelikle spor ve yoga buna benzer meditasyon araçları insanın ruhundaki siniri,düşünceleri bir nebzede olsa çekip alır.

namaz bir ibadet bunu sporla karşılaştıramazsın manevi düşünce ayrı bir boyut spor çok farklı bir boyut.

sen hiç bir hristiyanın sporu bırakın yogayı bırakın gelin kilisede dua edin dediğini duydunmu ?

duyamazsın çünkü adamlar mantıklı düşünüyor.

sağlığı siyaseti her boku dine bağlıyorsunuz anlamıyorum.

Chip tarafından 01/Oca/13 19:56 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

Camiye gidin demedim dikkat et:) Sporu bırakın gibide bişey demedim. iyi okumuyosun. Yoga nın genel amacı bir spordan ziyade, huzur ve meditasyon aracı olduğu söyleniyor.İstediğin yere bak. Nasıl bir meditasyon bu acaba(?) bünyesindeki negatiflikten, kötü varvasyonlardan arınarak hareketlerle geliştirilmiş rahatlama tekniği.   Aynı şeyi hatta daha iyisini namaz kılarakta elde edebilirsin.  O senin bahsettiğin mantıklı düşünen adamların, şuanki inançlarında  böyle bişe olsaydı Yogayı öne çıkarmazlardı bunada emin ol:)

cracker tarafından 01/Oca/13 20:09 tarihinde düzenlenmiştir

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erngnctrk
    erngnctrk's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

sen o video yu koydun saten millet kesin yoga yapar hatuna bakan içinde ne varsa o enerjiyi boşaltır direk :)

:D adam haklı 

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    cracker bunu yazdı

Camiye gidin demedim dikkat et:) Sporu bırakın gibide bişey demedim. iyi okumuyosun. Yoga nın genel amacı bir spordan ziyade, huzur ve meditasyon aracı olduğu söyleniyor.İstediğin yere bak. Nasıl bir meditasyon bu acaba(?) bünyesindeki negatiflikten, kötü varvasyonlardan arınarak hareketlerle geliştirilmiş rahatlama tekniği.   Aynı şeyi hatta daha iyisini namaz kılarakta elde edebilirsin.  O senin bahsettiğin mantıklı düşünen adamların, şuanki inançlarında  böyle bişe olsaydı Yogayı öne çıkarmazlardı bunada emin ol:)

namaz kılmakla sporu meditasyonu bir tuttun.

maneviyatla gerçek yaşamı eşit tutuyorsun.

şimdi adam spor yapıp zihnen ve bedenen rahatlıyor.

fakat namaz kılan biri zihnen rahatlamayabilir dertlerinden dolayı kafasındaki düşüncelerden dolayı,bedenen konusuna hiç girmiyorum zaten.

ne güzel işte huzur ve sağlıklı yaşam sağlıyor peygamber olucaksın demiyor sonuçta.

bu kadar karşı çıkılıp sosyal olayların kısıtlanması ve dini gerekliliklere teşvik konusunda neden baskı uygulanıyor !?

adam namaz kılarsa kılar yogada yapar.

ama sen adama yoga yapma git namaz kıl dersen saçmalamış olursun.

sen burda namazı bir spor kültürü yapmış oluyorsun. 

Chip tarafından 01/Oca/13 20:37 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1154 Toplam Mesaj: 10