Premiere Pro; Youtube İçin Uygun Video Kaydetmek?
-
Merhabalar,
Adobe premiere pro kullanıyorum. Youtube için sadece resim ve müzikten oluşan video yapmak istiyorum, yapıyorum da. fakat kaydettiğim zaman 800mb civarında oluyor. ayarları düşürüyorum fakat bu sefer de hiç bir şeye benzemiyor.
bunun için en uygun ayar nedir? sadece resim ve müzikten oluşan video yapacağım ekstra bir şey yok.. fakat doğru ayarları bulamadım.
yardımlar için teşekkürler. bu arada cs6 kullanıyorum.
-
Hocam o işlemi yapmak için yanlış programı kullanıyorsun.
Proshow Gold programı tam istediğin şeyi yapmak için üretilmiş bi program onu kullan.
-
teşekkürler fakat başka şekilde çözdüm, premierele kaydedip herhangi bir video çeviriciyle mp4 formatına getirdim. :)
-
LizardKing bunu yazdı
teşekkürler fakat başka şekilde çözdüm, premierele kaydedip herhangi bir video çeviriciyle mp4 formatına getirdim. :)
Hocam ben gene de yazayım da bak kaçırma eğer durum düşündüğüm gibiyse:
Eğer YT video reklamlarından adsense üzerinden para kazanıyorsan ve resimli müzikli video hazırlıyorsan muhakka Proshow'u indir. Fotoları içinde atıyorsun, kendi stilleri var zaten bi yığın seçiyorsun yapıyor, arkaya müzik ekliyorsun ve programın üzerinden direk Youtube'a hızlıca upload ediyorsun. Günde 50 tane rahat yaparsın :D
-
codec olarak h264, container olarak mp4
ses olarak aac
2 pass video yaparsan kaç mb çıkacağını sen belirleyebilirsin
ama kabataslak 1500 bitrate civarı çoğu video için yeterlidir