folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Premium Almak İstiyorum Karar Veremiyorum.

Premium Almak İstiyorum Karar Veremiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    24sehat
    24sehat's avatar
    Erkek

Öncelikle herkese selamlar.

Ben film - dizi indirmek için premium almak istiyorum.Ancak hangisini alacağıma karar veremiyorum.Alt yazılı film sevmediğim için Türkçe Düblaj lı güzel filmler indirebilceğim site önerilerinizi öğrenmek istiyorum.En güzel film indirme sitesi hangisi?Ona göre premium alacağım.Türkçe Düblaj olacak :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

edit: yanlış anlaşılma :)   hacı derinport.in güzel tr dublajlar koyuyolar beleş indire bilirsin

onekine?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

edit: yanlış anlaşılma :) premium artık ilgi görmüyor torrent kullan

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

premium alacağına 1 aylık vip üyelikler alma yı dene.

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

alldebrid

alayı var.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Şöyle yapabilirsin bir yere bağlı kalmadan birden fazla dosya indirme sitesinden üyelik alıp oradan direk indire bilirsin,

http://www.hdfilmindir.com/category/1080p-bluray-filmler

http://www.blurayindir.com/

Araştırırsan çok daha fazla Türkçe dublaj seçenekli film bulabilirsin, bana göre Türkçe dublaj ile seslendirilmiş film izlemek filme ve filmdeki ince seslere hakarettir. Bu durum sinemada gözüne güneş gözlüğü takıp filmi izlemeye çalışmaya benzer,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

ne pre alacan gel bize vipmerkezi.net :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

vip uyelikler veya hepsi bi arada premiumlar isini gorebilir, torrent kullanmiyosan tabi. alldebrid basta geliyor.

=)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

http://turkcedublajfilmindir.net/

turbobit :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

katogorisine göre yerler var

hd film konusunda

www.hdarsivi.com bu sitede filmler dual veriliyor vip üyelik almadım ama prelerle indirdim gayet güzel

www.hdmekani.com bu sitede vip üyelik aldım filmler dual ve veriliyor gayet güzel yabancı dizilerde hd veriliyor

müzik hd film dizi vs konusunda istiyorsan

www.depodepo.eu depodeponun bir eksigi bana göre filmler karanlık ve orjinal rengi yok neden bilmiyorum ama vip üyeligim mevcut hız konusunda gercekten iyiler

www.divxup.com almadım prelerle indirdim

1 sene önce 2 sene pre kullandım artık rapid hotfile wupload netload filesonic ama yetişilmiyor bir süre sonra kapanıyor vs vs

tüm torrent sitelerine üyeyim ama seed sorunu var oda ayrı bir dert sana diyebilecegim vip üyelik al diziler filmler indirebilirisn siteler zamanında filmleri dizileri albümleri sunuyorlar prelerle ugraşma derim

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
Toplam Hit: 1429 Toplam Mesaj: 10