Premium SEO Pack - Programını Arıyorum
-
codecanyon'da satılan Premium SEO Pack programını arıyorum. 1.7.0 sürümünü. Birkaç siteye düşmüş ama link alamadım.
Aynı zamanda kullanan varsa bana fikirlerini de söyleyebilir mi? -
Version 1.7.2
http://www44.zippyshare.com/v/67704858/file.html
License :- 4353454354bunu bi dene baim.
-
Faydası varmı Bunun ?
-
ben indirdim ama kurmadım, faydası var ise kullanalım.
-
Unuttuğun seo adımlarını hatırlatıyor hocam o yönünü sevdim ben.
Etiket eksik ise etiket gir diyor, keyworde yeterli vurgu yapılamamışsa onları tespit edip şöyle yapabilirsin diyor.
Diğerlerinden daha iyidir hocam emin ol. Epey gelişmiş bir eklenti
Analytics raporlarını çekip yorumluyor gidişat tahmini yapıyor gidişata ilişkin önerilerde bulunuyor.
Daha çok özelliği var. Yapay zekalı plugin :))
Bende yoastın parayla alınan yoast local seo PRO sürümü var. Bulduğum yeri unuttum şimdi bir sitede kullanıyorum site hostingerde host ediliyor ama giriş için e-posta şifremi unuttum ftpye erişemiyorum. Sadece wordpress dashboard girişi yapabiliyorum. Wordpress dashboardtan indirmenin bir yolu yordamı varsa indireyim dağıtalım forum içinde ama nasıl yapılcak bilmiyorum...
DadasAdam tarafından 04/Haz/14 18:11 tarihinde düzenlenmiştir -
wp eklentisiymiş bende program diye sevindimdi.
-
BeyinAdam bunu yazdı
Etiket eksik ise etiket gir diyor, keyworde yeterli vurgu yapılamamışsa onları tespit edip şöyle yapabilirsin diyor.
Analytics raporlarını çekip yorumluyor gidişat tahmini yapıyor gidişata ilişkin önerilerde bulunuyor.
Bende yoastın parayla alınan yoast local seo PRO sürümü var. Bulduğum yeri unuttum şimdi bir sitede kullanıyorum site hostingerde host ediliyor ama giriş için e-posta şifremi unuttum ftpye erişemiyorum. Sadece wordpress dashboard girişi yapabiliyorum. Wordpress dashboardtan indirmenin bir yolu yordamı varsa indireyim dağıtalım forum içinde ama nasıl yapılcak bilmiyorum...
premium ile farkı ne yoast'ın ?
-
Durqrimast bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
premium ile farkı ne yoast'ın ?
Pek farkı yok havası var :D