folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Presta Shop Hakkında Bir Soru.

Presta Shop Hakkında Bir Soru.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Selam müritler geçenlerde bir konu açmıştım webden satış scripti için orada bir arkadaş presta shop u önermişti bende indirdim kurdum localde biraz kurcaladım genel olarak güzel dandik bi tarafını görmedim.Ben bu presta shop'a kredi kartı ile ödeme koymak istiyorum sanal pos yani.Ama bildiğiniz gibi her bankanın farklı apileri var bu apileri prestashop a nasıl entegre edebilirim ?

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:
    -----------------------------

Selam müritler geçenlerde bir konu açmıştım webden satış scripti için orada bir arkadaş presta shop u önermişti bende indirdim kurdum localde biraz kurcaladım genel olarak güzel dandik bi tarafını görmedim.Ben bu presta shop'a kredi kartı ile ödeme koymak istiyorum sanal pos yani.Ama bildiğiniz gibi her bankanın farklı apileri var bu apileri prestashop a nasıl entegre edebilirim ?

-----------------------------

Prestashop'un destek sitesinde bunun açıklaması var  ama bu eklentileri  para ile satıyorlar detayını  fazlaca  bilmiyorum ama dediğim gibi  destek sitesinde  detaylı bir şekilde açıklaması var

belki bunun bir yardımı olur. 

http://www.prestashop.com/forums/viewthread/59701/yazlm_modl_ve_tema/evrim_d_kredi_kart__sanal_pos_modl

Mevzu derin | Papikolas Planet
Toplam Hit: 1032 Toplam Mesaj: 2