Prevx Lisansı Lazım
-
Hocalar bir aralar biliyorsunuz Garanti Bankası prevx antivirüs lisansı dağıttıydı internet bankacılığı hesabından beni kinin süresi bitmek üzere 5 gün kaldı
eğer Gararnti bankasının internet hesabını kullanan ve prevx kullanmayan varsa oradan lisans kodunu alıp bana pm ile gönderebilir mi ?
İnternet Bankacılığında Prevx lisansının bulunduğu konum;
Anasayfa ==> Tanımlamalar ==> Güvenlik Tanımlamaları ==> Prevx Talep bölümünden ulaşabilirsiniz...
Şimdiden Teşekkür ederim. -
Valla hacı bende onu kullanıyorum benimde son 1 hafta ama çok dandik geldi bana o antivirüs.Sen beğendin mi ?
-
ben beğendim bilmiyorum sıkıntı yaşamadım yakalıyor affetmiyor güvenli güzel bir şey
-
Ne gerek varki ben comodoyu kullanıyorum çok güvenlik istiyorsan firewalım ayarlarını maximuma alıcaksın tamamdır gerisi faso fiso
-
yarın hatırlatta hocam vereyim hesap bilgileri ofisteki pc de kayıtlı hatırlamıyom lisansı alıp sana atarım ..
-
haci ne yakaliyor allah askina ya. 3-4 ay boyunca hic birsey yakalamadi. virus olduguna emin oldugum dosyayi aciyorum tik yok
-
Huerfanos bunu yazdı
haci ne yakaliyor allah askina ya. 3-4 ay boyunca hic birsey yakalamadi. virus olduguna emin oldugum dosyayi aciyorum tik yok
haha valla bende de öyle oldu.Ama bir yandan da iyi bilgisayarın temiz zannediyorsun için rahat ediyor :D
-
UmuT38 bunu yazdı
yarın hatırlatta hocam vereyim hesap bilgileri ofisteki pc de kayıtlı hatırlamıyom lisansı alıp sana atarım ..
tamam hocam hatırlatırım
-
u235 bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
haha valla bende de öyle oldu.Ama bir yandan da iyi bilgisayarın temiz zannediyorsun için rahat ediyor :D
ben memnunum hocalar zaten bilinçli kullanıcıyım kolay kolay virüs trojan vs bulaşmıyor
-
BF681C02-D18F-4635-8551-B23A18C926D1
-
Teşekkür ederim herkese umut38 nickli arkaşımızın lisansını şuan girdim tam 1 yıl adaha uzadı