Prevx Lisansı Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hocalar bir aralar biliyorsunuz Garanti Bankası  prevx antivirüs  lisansı dağıttıydı internet bankacılığı hesabından beni kinin süresi bitmek üzere 5 gün kaldı 

eğer Gararnti bankasının internet hesabını kullanan ve prevx kullanmayan varsa oradan lisans kodunu alıp bana pm ile gönderebilir mi ?

İnternet Bankacılığında Prevx lisansının bulunduğu konum;

Anasayfa ==> Tanımlamalar ==> Güvenlik Tanımlamaları ==> Prevx Talep bölümünden ulaşabilirsiniz...

Şimdiden Teşekkür ederim. 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Valla hacı bende onu kullanıyorum benimde son 1 hafta ama çok dandik geldi bana o antivirüs.Sen beğendin mi ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ben beğendim bilmiyorum sıkıntı yaşamadım yakalıyor affetmiyor güvenli güzel bir şey 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Ne gerek varki ben comodoyu kullanıyorum çok güvenlik istiyorsan firewalım ayarlarını maximuma alıcaksın tamamdır gerisi faso fiso 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

yarın hatırlatta hocam vereyim hesap bilgileri ofisteki pc de kayıtlı hatırlamıyom lisansı alıp sana atarım ..

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

haci ne yakaliyor allah askina ya. 3-4 ay boyunca hic birsey yakalamadi. virus olduguna emin oldugum dosyayi aciyorum tik yok

Anarsistherif...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı

haci ne yakaliyor allah askina ya. 3-4 ay boyunca hic birsey yakalamadi. virus olduguna emin oldugum dosyayi aciyorum tik yok

haha valla bende de öyle oldu.Ama bir yandan da iyi bilgisayarın temiz zannediyorsun için rahat ediyor :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    UmuT38 bunu yazdı

yarın hatırlatta hocam vereyim hesap bilgileri ofisteki pc de kayıtlı hatırlamıyom lisansı alıp sana atarım ..

tamam hocam hatırlatırım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı

haha valla bende de öyle oldu.Ama bir yandan da iyi bilgisayarın temiz zannediyorsun için rahat ediyor :D

ben memnunum hocalar zaten bilinçli kullanıcıyım kolay kolay virüs trojan vs bulaşmıyor  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

BF681C02-D18F-4635-8551-B23A18C926D1 

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Teşekkür ederim herkese umut38 nickli arkaşımızın lisansını şuan girdim tam 1 yıl adaha uzadı 

Toplam Hit: 1482 Toplam Mesaj: 11