Prince Of Persia - Warrior Within (Soundtracks)
-
Adından da anlaşılacağı gibi Pop2'nin soundtrackleridir :) Şarkılar rock ağırlıktadır. Şarkılar " Godsmack " adlı grup tarafından yapılmıştır.
Parça listesi :
- Dawning of A New Fate
- The Face of Time
- Hanging Gardens
- Warrior Within
- Fate's Dark Hand
- Dahaka Chase
- Death of a Prince
- Mirrored Fates
- Path of The Sandwraith
- Kaileena
- I Stand Alone ( Enstrumental )
- Godsmack - I Stand Alone
Oyunu oynayanlar şarkılarını da hatırlarlar. Bu arada favorilerim 8. ve 12. :)
- Dawning of A New Fate
-
hocam ben oynamadım,müziklerini bilmiyorum.Bahsetsene nasıl güzeller mi ? ona göre bakalım ? Disturbed tarzı parçalar yapıyor GodSmack bildiğim kadarıyla ,öyleler mi ?
-
Youtube'dan baktım müzikler güzel ayrıca linki düzenlersen hocam tıklayınca kopyalayınca açılmıyo..
-
neonell bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ben oynamadım,müziklerini bilmiyorum.Bahsetsene nasıl güzeller mi ? ona göre bakalım ? Disturbed tarzı parçalar yapıyor GodSmack bildiğim kadarıyla ,öyleler mi ?
-----------------------------Hocam grup hakkında pek bi bilgim yok. Oyundakiler hoşuma gittiği için indirmiştim.
-
yanak bunu yazdı:
Youtube'dan baktım müzikler güzel ayrıca linki düzenlersen hocam tıklayınca kopyalayınca açılmıyo..
-----------------------------Buyur hocam.
http://hotfile.com/dl/107589232/1d81732/Prince_of_Persia_-_Warrior_Within_(Soundtracks).rar.html
-
Eyvallah hocam yorduk seni akşam akşam :)
-
yanak bunu yazdı:
Eyvallah hocam yorduk seni akşam akşam :)
-----------------------------Eyw. işine yaradıysa ne mutlu :)
-
maxxis39 bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
-----------------------------Hocam grup hakkında pek bi bilgim yok. Oyundakiler hoşuma gittiği için indirmiştim.
tamam hocam teşekkürler,eline sağlık