Prince Of Persia T2T (Takıldım Gecemiyorum Yardım)
-
Arkadaslar oyunu oynayanınız mutlaka vardır.. konu acmak istemezdim fakat 1 gündür ugrasıyorum fakat gecemiyorum.. Büyük bi Arenada Kocaman canavarla dövüşüyoruzya duvara tırmanıp tahtanın üzerinden atlıyoruz canavarın üstüne hatırladıız heralde.. Bi türlü gecemedim.. e ye basılı tutarak atlıyorum kılıcı 1 kere saplıyor sonra dev alıp yere çalıyor beni... ne yapmamız gerek orda yardım lütfen.
-
yanlış hatırlamıyorsam orda combo yapıyorduk 2sn de bir sana A bas E bas C bas diyor ama zamanında basmassan erken yada geç miss oluyor (ıska)
ve seni fırlatıyor oyundaki tüm büyük canavarlarda böyle
-
tamam hacı anladım mavi ışık yanıyor kılıcta tam ozaman basıcaz mause yoksa atıyor dev anldımbu bölümü.. ayrıca bu oyunun son çıkanı t2t mi
-
brutalalien bunu yazdı:
-----------------------------
tamam hacı anladım mavi ışık yanıyor kılıcta tam ozaman basıcaz mause yoksa atıyor dev anldımbu bölümü.. ayrıca bu oyunun son çıkanı t2t mi
-----------------------------evet son oyun o
-
bi tünelden arenaya çıkıyorsun büyük bir dev var.sanırım o bölümü diyorsun.
tahtalara çıkıp üzerine atlıycaksın.dagger, mavi olduğu zamanda bascaksın tuşa.3-4 tane combo yapman gerekiyor.iki tarafta da var öyle zıplama yerleri.ikisindende zıplayıp iki gözünüde kör ediyorsun.daha sonra ayaklarına vurarark yere yatıyorsun.sonrada sırtına çık sapla.bu kadar..
-
çok kral kavga oluo adamı kesip yere düşüşünü izlerken zevkten dört köşe oluon :D