Prince Of Persia-Warrior Within Mp3leri(80Mb)
-
sömürün müridler;
söyleyen grubun adı godsmack.. albümlerinide en kısa zamanda upload edeceğim...
link;
http://rapidshare.com/files/66692529/_OST__Prince_of_Persia_-_Warrior_Within.rar.html
-
beni kırmayıp upload ettiğin için teşekkürler kardeşim şuan indiriyorum
-
two thrones yok mu ya onun böle pazarda falan dolasırken calan sarkısı veya tam speed kil yapcakken şarkısı varsa tek olarak upload edebiliten var mı ? :)
-
nurkanım ubisoftun çıkarttığı albüm wardı bi ara bende ama speedkill de hangi çalıyo hatırlamıyom.
sands of time warrior within two thrones diye 3 lü bi albümü var eve gidince bakayım
-
tamam hüso abim :) anca yarın bakarım aksam yokum msnde ama sen yinede upload yapıp bi piem atarsan süper olur walla oyun da süper tavsiye ederim :) özellikle two thronesda ki arane bölümünü gecene kadar 2 günüm gitti :D
-
speedkill olayını çözdün mü heryer kolay takır takır gidiyon ama ben beğenmedim t2t yi çok az kan var prens çok parlak sesi çok çocuksu :D
zaten evde internet yok evde varmı diye bakcam flashdisk e kopyalıcam dükkandan upload etcem :D
-
abi oynayış acısından geliştirmişler güzel ben beğendim genkiden cdyi caldım yükledim :) kan falan yok galiba ekran ayarlarınadn low da oynayıp antialiasingi kapayınca kan cıkmıyor slow motionda kan cıkıyor onda da az bucuk boss eklemişler oyuna falan güzel yani ben beğendim.. müzikleride uyumlu yine...warrior within gibi değil öle bi normal ol bi gecmise dön hay ak öle şeyin :) mesela ne diyim sana şey var dark prince oluorsun zincirirn var speed kill yaparken adamı boğuyorsun falan akdum bi tane karısı var takıldı pesime hep onu kurtarıom şimdi de 2.bossla karsılasıom :) güzel yani oyun istersen ripli mipli 2-3 linklisini araştırayım
Toplam Hit: 872 Toplam Mesaj: 7