Prison Break 4. Sezon Yorumlarınız
-
dizi malum her sezon kalitesi düşüyor.
3. sezonun son iki bölümü eksik kaldı onları izlemeden 4. sezona geçmek istemiyorum.
4. sezonu izleyenlerin yorumlarını alalım.
-
4. sezon olmuş çakma görevimiz tehlike prisonu prison yapan hiçbişe kalmamış dizide boktan bi 3. sezondan sonra boktan bi 4. sezon (gerçi 4. 5. bölümde biraz düzeldi ama kurtarmaz)izlemiycem diyom yinede dayanamıyom izliyom a.q bakalım ilerleyen bölümlede düzelir belki haa unutmadan bu dizidede Türkiye boy gösterdi acaba devamı gelecekmi bakak
-
Aslinda dizi gayet iyi, 3. sezon biraz sıkmıştı o kadar.
Simdi Prison Break 1. ve 2. sezonlar o kadar müthisdiki herkez 3. ve 4.yü onlarla kiyasliyor.4. sezon benim hosuma gidiyor. Önceden adamlar hapisten kacarlardi, simdi ise bir binaya girmeye calisiyorlar falan. Yani tersi oldu.
Ama 1. ve 2. sezon bir ayriydi, ona diyecek birsey yok. -
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------Aslinda dizi gayet iyi, 3. sezon biraz sıkmıştı o kadar.
Simdi Prison Break 1. ve 2. sezonlar o kadar müthisdiki herkez 3. ve 4.yü onlarla kiyasliyor.4. sezon benim hosuma gidiyor. Önceden adamlar hapisten kacarlardi, simdi ise bir binaya girmeye calisiyorlar falan. Yani tersi oldu.
Ama 1. ve 2. sezon bir ayriydi, ona diyecek birsey yok.
-----------------------------
hocam1. 4. sezon o kadar hızlıki olaylarda hiç bi ayrıntı yok hiç bi aksilik çıkmıyo artık her bölüm 1 kart alıyolar ...
2.sara nın geri dönmesini hiç bağlayamamışlar diziye
3.4. sezon bi başlıyo sucre bellick t-bag dışarda noluyo olm o dötü kırık bellick nası kaçtı ordan :D hani kimse kaçamazdı 1 sezon boyunca boşuna mı uğraştı gariban scofield yok efenim yangın çıkmışta kaçmışlar:D:D hiç olmazsa yangını falan bi gösterseydiniz a.q
4.ayrıca hepsinin cart diye yakalanıp bi araya getirilmesi de olmamış bea lan bunları 1 sezon boyunca yakalayamamıştınız hani noldu da bi bölümde hepsini yakaladınız m.q
kısacası senaristlere acaip gıcık oldum imzamdaki yerlerini almaya illerliyolar adım adım :D:D bu dizi 2. sezonda bitseydi efsane olurdu şiimdi ne hallerde :S
-
güzel bence kötü bi yanı yok..
ama sara olayına bende katılıyorum.. -
Senaryo yine mukemmel.Dizinin monotonlasmamasi icin herseyi tersine cevirmisler.Bu kez dısardan iceri girmeye calisiyolar onceden icerden disariya cikmaya calismislardi.
-
daha 2 bölüm izleyebildim. olaylar çok hızlı ve detaysız gerçekleşti. koca eve böyle basit girip çıkmak falan ne biliyim saçma olmuş. mumla arıyorum 1.sezonun güzelliğini :| ve bir de tbagin hala durması kabak tadı vermeye başladı
-
Evet haklisiniz, olaylar biraz hizli ilerliyor. Ama bunu sadece, su anda reytinglerin cok düsmesine bagliyorum.
-
Yakında bu scofield arkadaşımıza açık kalp ameliyatı da yaptırırlar, demedi demeyin. Aq bi adam bu kadar mı zeki her boku bilen biri olarak yazılır??
-
amma genis hayal gucunuz varmis :)
sara olayina herkes takmis ama zaten kesin olarak oldugu belli degildiki. bu nedenlede sasirmadim hic. cunku sara ile ilgili hicbirsey gostermediler oldugunu soyledikleri bolumden itibaren. olayda gayet basit.
bence bu sezonda digerleri gibi gayet iyi. olaylarin gelismesi ..vs cok iyi dusunulmus.