Prison Break(3. Sezonu İzlemeyen Bakmasın!!!)
-
prison break de bir çok dizinin düştüğü hataya düşüyor. yakın zamanda öldürdüğü karakteri geri getiriyor. evet, sara tancredi, dipdiri ve kafası yerinde olarak 4. sezonda karşımızda.doktoru canlandıran Sarah Wayne Callies, aniden ayrıldığı diziye geri dönmeye karar vermiş. durum böyle olunca şimdi yeniden yazarların seyirciyi onun ölmediğine ikna etmesi gerekecek.
Madem geri getireceklerdi niye böle gaddar bi ölüm seçtiler.Ayrıca geri dönmesi 3. sezon finaline ters olmuyomu sizcede tam scolfield şirketin peşine düşmek için yola çıkmıştı bi intikam sezonu bekliyodum :D heralde artık gidişat değişecek.neyse umarım güzel bi yere bağlarlar ve güzel bi sezon olur...

-
a.q bokunu cıkardı bunlarda izleniyo die
-
Pb 1.sezondan sonra bozdu ki kendını baktılar reytıng var oynadılarda oynadılar.Saray Wayne hamile olduğu için ayrılmamışmıydı diziden:S:S
-
ilk iki sezon hoşuma gitmişti hele birinci sezonda it gibi yatmamış uyumamış onu izlemiştim ama sonradan batırdılar bee
-
Saçma olur. Madem 4. sezonda geri dönücekti niye kafasını keserek çıkardılar. Zaten dediğin gibi Scofield şirketin peşine düştü bu kadın da diziye yine girerse (ki nasıl giricek o da var) olaylar iyice birbirine girer.
-
Bu kareyi görünce 4.sezon süper bişi olacak demiştim ama yanıldım galiba :(:(

-
Aslında ben kesik kafayı gördüğüm an '' Sara kesinlikle ölmedi, otoritelerini arttırmak için böyle kurmaca bir şey yaptılar. '' diye düşündüm. O açıdan diziye dönmesi gayet kolay gibi, sonuçta Linc o sahnede kesik bir kafa görürken onun kesin Sara olmasına karar vermesi biraz zor. Bu açıdan işleri kolay fakat, ilerleyen bölümlerde LJ'in babasına dediği sözler işleri zorlaştırıyor. LJ: '' Bu kadın tam bir piskopat, Sara'nın kafasını gözümün önünde kesti. '' bu cümleyi kullanması asıl Sara'yı diziye almayı zor kılıyor, çünkü Sara'ya çok benzeyen birisinin kafasının kesilmesi, LJ'i kandırmak vs. çok zor, ama bir kılıfını bulacaklar herhalde. Merakla bekliyoruz. Eylülde gelecek sanırım yeni sezon, yada sezonun devamı.
-
yalnız LJ tam olarak öyle söylemedi yanlış hatırlamıyosam onu yanımda öldürdüler sesleri duydum fakat gözerimi kapattım gibi bişi sölüyodu bence dizinin geleceği için saçma oldu