Prizden Fişi Çekip Yeniden Açıp Kapatmayınca Pc Ağa Bağlanmıyor
-
prizden fişi çekip yeniden açıp kapatmayınca pc ağa bağlanmıyor arkadaşlar dediğim gibi format attım dün hem birde eski dosyalar hiç birisi silinmemiş xp nin böyle bir özelliği varmı.? bu prizden açıp kapatmak pc ye zarar verirmi arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
-
prizden fişi çekip yeniden açıp kapatmayınca pc ağa bağlanmıyor arkadaşlar dediğim gibi format attım dün hem birde eski dosyalar hiç birisi silinmemiş xp nin böyle bir özelliği varmı.? bu prizden açıp kapatmak pc ye zarar verirmi arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
------------
'prizden fişi çekip yeniden açıp kapatmayınca pc ağa bağlanmıyor' hocam onunla bi alakası yok ona % 100 eminim
'arkadaşlar dediğim gibi format attım dün hem birde eski dosyalar hiç birisi silinmemiş xp nin böyle bir özelliği varmı.? ' böyle bişey olmaz sen onu yapamamışsındır bak c nin üzerine gel bi daha ki formatta ordan orayı sil yeniden yükle füklerken de yavaş FAT 32 de biçimlendir
'bu prizden açıp kapatmak pc ye zarar verirmi arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum ' eğerki prizden küt die çekersen zarar verir because makinenin içinde eletirk kalır bunu halletmen için öyle çekince hemen power ın üzerinde eline basılı tut kasadaki elektirik i bitir (içindeki lektirik in bittiğini anlamanın için pervane biraz döner bitince elektirik de bitmiş olur) pcne zarar verir c:/windows ta sürekli pc açılınca hata verir sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı der
benim sana önerim temiz bi formatı bas sonra fazla bişeyy yüklemeden deep freeze i kur gitsin
Toplam Hit: 1483 Toplam Mesaj: 2