Proagent Keylogger Hk.
-
Merhaba arkadaşlar, int. cafede server.exe oluşturup kendi pcme koymuştum lazım olanda kullanım die bir arkadaş onu açmış. Bildiğim kadarıyla proagent logların bi kopyasınıda progruba yolluyor bu proagenti nasıl kökten temizlerim not32 tamamen silebilirmi yardımcı olursanız sevinirim.
-
format c:\
-
bazen formatta care olmaz :D mcafee 8 enterprise kur sil :) sonra format c de sonra win yukle sonra mcafee8 i tekrar kur tekrar tarat
-
la proagent diyo sen ne zannettin pro gurubu o kadar akıllımı format atacanda silmnmeyen keylogger yapacaklar öle bişey yapsalar tarihe geçerler
-
Walla format atamam a.k adam akıllı silen bişhi yokmu :S ??
-
format atmassan işin hallolmaz.hatta cafedeysen bütün pclere atman gerekebilir
-
hoja tarat bulur siler ama senin için rahat olurmu bilmem
-
bi ara duymuştum mbrye yerleşen bişiler warmış format atsanda kurtulamıyon bu özellik proagentte mevcut deil dimi? fdiskden sürücüleri silmen lazımmış
-
sana tek çözüm diyorum başka çözümü yok işine gelirse hoja bende bu kadar
http://www.tahribat.com/hdformat.asp -
biLdiğim kadarıyla diskLeri silip yeniden oluşturusan virüs felan kaLmaz hatta hiç kaLmaz ama illa normat format atarsan olur hızlı format atarsan kaLma ihtimaLi var
ProaGent virüsü formatlarsan siLinir eğer siLinmezSe taRihe geçerler arkadaşın dediği gibi ayrıca regeditten de kökten siLebiLirsin. -
internet uzerinden online scan yaptir. temizlersen bu sekilde temizlersin
Toplam Hit: 2883 Toplam Mesaj: 11