PROBİZ Kurumsal Wordpress Teması - Tüm Sektörlere Uygun & 100% Tarayıcı & Hız & Seo Uyumlu
-
Merhabalar,öncelike tahribat üyesi olarak konuyu diğer siteler dışında buraya açmak istedim,tema ilk temamız birçok eksiği mevcut,piyasayı yoklamak için böyle basit bir tema satışa sunduk ve 6 adet satış yaptık şuan 15 günde.. Rakam az gibi gelebilir ama emeğimizi karşıladı.
Buradan almak isteyen arkadaşlar olursa bana ulaşabilirler.
Bundan sonraki çalışma film teması olacak yüksek ihtimalle ve daha gelişmiş olacak,üzerinde çalışıyoruz.Bu temaya gelirsek;
Çoğu sektörde kullanabileceğiniz sorunsuz,hızlı ve görselliğiyle beğeninizi kazanacak fiyatı uygun bir tema olan PROBİZ kurumsal temasını sizlere sunmak istiyorum.
Temayı renk seçenekleri ve özelleştirmeler ile istediğiniz türde kurumsal olarak müşterilerinize veya kendi sitelerinize kurabilirsiniz.
Görüntüler :
Tema Özellikleri :
- Header Logo,Footer Logo ve Faviconları istediğiniz gibi panelden ekleyebilir,silebilirsiniz.
- Çoklu renk seçeneği ile istediğiniz rengi sitenizde uygulatabilirsiniz.
- Panelden “Google Analystic” kodunu ekletebilirsiniz.
- Footer bölümünde yer alan tüm içerikleri, istediğiniz gibi panelden kontrol edebilirsiniz.
- Portfolio bölümünde gösterilcek kategori resimlerini ve gösterilcek resim adetini belirleyebilirsiniz.
- Özellikler,Yorumlar ve Müşteriler alanlarını kolay bir şekilde panelden yönetebilirsiniz.
- Header ve Footer'da bulunan menüleri panelden kolayca ayarlayabilirsiniz.
- Footer'da bulunan sekmeleri widget desteği sayesinde bileşenler bölümünden istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.
- Kolay entegre slider ile kolayca slider resimleri ekletebilirsiniz.
Tema Ücretlendirmesi :
1 Domain Fiyatı : 20 TL
2 Domain (ek lisans) Fiyatı : 30 TL
Tema Kurulum : 10 TL
1 Yıllık Linux Host : 10 TL
Not: Tema tek domain için lisanslanmaktadır.Domain değişikliği yapılmaz.Sadece fonksiyon dosyası şifrelidir.Tasarım üzerinde istediğiniz gibi düzenleme,ekleme,çıkarma işlemlerini sorunsuz yapabilirsiniz.Not2: Tema içinde sizler için hazırlanan doküman dosyası ayrıntılı şekilde tema hakkında bilgi verir ve entegre işlemlerini anlatır.Doküman dosyasından yararlanabilirsiniz.
Not3: Sunucunuzun ioncube (minimum 4.0) desteklemesi gerekmektedir.
İletişim
Her türlü soru,sorun,görüş,öneri,tema alım işlemleri,tema kurulum işlemleri için site üzerinden özel mesaj yolu ile veya utku.kuk@hotmail.com adresinden mail yolu ile,skype üzerinden "expjah" nickini ekleyerek veya temanın doküman dosyasında belirtilen telefon numarasından bana ulaşabilirsiniz.
Ödeme Seçenekleri
Demo Adresi:
http://cafecial.com -
Bu temayı sanki Wmaraci forumda görmüştüm. Hatta adam bulabilirsem paylaşırım diyordu.
-
Mustafa bunu yazdı
Bu temayı sanki Wmaraci forumda görmüştüm. Hatta adam bulabilirsem paylaşırım diyordu.
ciddimisin? konumuz var orda ama öyle muhabbet yoktu. link atabilirmisin hocam ?
-
Kardeş,Ümidini kırmak istemem ama temayı biraz daha süslemen lazım.Buna benzer birçok free tema mevcut olduğu için almak isteyen kişi pek olmaz.
-
1234567B bunu yazdı
Kardeş,Ümidini kırmak istemem ama temayı biraz daha süslemen lazım.Buna benzer birçok free tema mevcut olduğu için almak isteyen kişi pek olmaz.
eyw hocam bunu öylesine çıkardık 5-6 adet sattı yine.Sağlam yapıcaz 1-2 ay içinde konusunu acıcam onunda film teması olcak.Bizde çizim pek yok o yüzden zorlanıyoruz
-
şu anasayfa portfolyo iletişim linklerinin oldugu kısmı main containera baglayın demiştim size çözünürlük yüksek çok sağa gidiyor. ek olarakta protfolyo ya fılan bırer sıra daha foto koyun demoda esıt boyutta olsun o beyazlık kısmı anasayfadakı slıder gıbı bu sekılde hersayfa farklı gorunuyor goz butunlugunu bozuyor font secımı kotu buyuk harf yerıne de ilk harf buyuk gerısı kucuk koyup boldu kaldırmak musterıler ıcın daha cok tercıh edılmesıne neden olacaktır dıye dusunmekteyım kolay gelsın ıyı satışlar
-
başarısız bi edit bence :) daha çok çalışmalısın üzerinde hemen para kazanmayı düşünme bi kaç tema daha çıkar sonra kazanmayı düşün derim
trooper tarafından 09/May/14 22:52 tarihinde düzenlenmiştir -
hipokondriyak bunu yazdı
şu anasayfa portfolyo iletişim linklerinin oldugu kısmı main containera baglayın demiştim size çözünürlük yüksek çok sağa gidiyor. ek olarakta protfolyo ya fılan bırer sıra daha foto koyun demoda esıt boyutta olsun o beyazlık kısmı anasayfadakı slıder gıbı bu sekılde hersayfa farklı gorunuyor goz butunlugunu bozuyor font secımı kotu buyuk harf yerıne de ilk harf buyuk gerısı kucuk koyup boldu kaldırmak musterıler ıcın daha cok tercıh edılmesıne neden olacaktır dıye dusunmekteyım kolay gelsın ıyı satışlar
önceki yazınıda okumustum hocam ondan önce satışa sunmustuk editlemek için zaman gerekiyordu, hepsini not aldım,uygulatacağız hocam.. güncellerim konuyu tekrar,yorumun için sagolasın..
@ trooper- piyasayı yoklamak için ekledik hocam,5-6 adet sattı.Biraz para sorunu mevcut o yüzdende satışa çıkardık.Bundan daha iyilerinin free olarak paylaşıldığını biliyorum.Yorumun için teşekkür ederim.