folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Problemli Araç Çubuğu...Yardım...

Problemli Araç Çubuğu...Yardım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakerk
    burakerk's avatar
    Erkek
    ben windows xp media center kulanmaktayım.son iki gündür görev çubuğu kayıp...bilgisayarı açıyorum masaüstü gözükür gözükmez görev çubuğu bir - iki saniye gözüküyor sonra kayboluyor...ayarlardan da düzelmiyor...hertürlü yardımınıza ihtiyacım var..

sonun başlangıcı!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    buyur arkadaşım basit birşey yaptım.. Ben windows 2000 / Eng. Kullanıyorum.. İnşallah olur

http://www.sendspace.com/file/8yghu0

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakerk
    burakerk's avatar
    Erkek
    senin dediğini yaptım ma olmadı...halen gizli hiç bir şekilde gözükmüyor...

sonun başlangıcı!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    windows versiyonları farklı olduğundan çalışmıyor maalesef:S xp de de çalışıyor bu..

o zaman sorunu registrydan çözeceksin.. ama kurcalamanı tavsiye etmem.. bilgisayar hiç açılmayabilir...

bunu belki bir program kapattırıyor olabilir..

başlat çalıştıra msconfig yaz.. Ordan başlangıç sekmesine tıkla ve otomatik çalışan programalara bak.. orda tanımadıklarını kaldır,hatta tanıdıklarını da :) sonra tamam diyerek kapat, bilgisayarı yeniden başlat ve bak..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakerk
    burakerk's avatar
    Erkek
    ertan gerçekten TEŞEKKÜR ederim senin dediğin gibi bir program engelliyormuş..şimdi düzelttim artık açılıyor.........

sonun başlangıcı!!
Toplam Hit: 954 Toplam Mesaj: 5