folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Prof. Geçinen Windows‘Un Saçma Sapan Dayatması

Prof. Geçinen Windows‘Un Saçma Sapan Dayatması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hocalar çift işletim sistemi kurulu pc de winxp pro ve linux genelde de linux tayım ama edeki kerataların oyunu için arada bir wndows kullanılıyor filan

Geçen gün internet explorer7 kuruluydu komple sidim pc den bileşenlerle gelen internet exploreri de sildim  

kaptıp açtığımda sistemi iertutil.dll bulunmadı  hatası karşımda ekranda bu hata ve sadece ekranın arka planı başka hiçbir şey de açılmıyor görev yöneticisinden bir şekilde operadan tekrar internet exploreri yükleyip kurayım diyorum yükledim çalışmıyor kurulmuyor başka hiçbir programda çalışmıyor bulunamadı hatası veren iertuti.dll yi de buldum koydum yerine yine yok yok olmuyor

ya ben bu İnternet exploreri kaldıramayacakmıyım böyle bir saçmalık olur mu bana nasıl bu programı kullanmayı illa dayatabilirsin keyfimin kahyasımızın senin işletim sistemini kullanıyorum diye senin yazılımlarını kullanmak zorundamıyım bana bugün kullanmak zorundasın yoksa pc nin böyle şaftı kayar diyerek cevap verdi anlayacağınız

mecbur bir şekilde ya üstüne yükleyerek sorunu halledeceğiz ya da format bir dahda akıllı olup ie yi silmek gibi bir hata ya düşmeyeceğiz heralde  

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hworm
    hworm's avatar
    Erkek

bat dosyasıyla dll reg olayını biliyorsan dene derim

No thing is possible ,world itselfs say ı’m possible
Toplam Hit: 1002 Toplam Mesaj: 2