Profesyonel Eleman Aranıyor
-
istanbulda Yerel Siyasi Bir Gazetenin Yapımını Sağlayacak . Mac. Kullanabilen Quark ve Freehand ve Photoshop programlarına hakim gazeteyi düzenleyebilecek . profosyonel ofis içerisinde aktif çalışabilecek . Eleman arıyoruz .
Seçimler yaklaştığından dolayı . Millet vekili adaylarına hazırlanan sorularla , roportaj yapabilecek diksiyonu düzgün giyimine özen gösteren . Bay - Bayan Eleman . 20 yaşından büyük kişiler.
Gazetemizin 7 bin trajı vardır .
+
Primle çalışacak Asp , Asp.net , javascript , php , Web programlama ve Tasarımdan anlayan Eleman .
Site başına %10 alıcak .
En düşük Tasarım ücreti 1500 $
En yüksek 5000 $ dır .
Gelen işlere Göre . % Alıcaktır .
istanbul / Güngören Yakın Oturanlar Tercihimizdir . Bahçelievler e 100 metre uzaklıktadır ofis.
Bilge Adam Gazetesi
Dağıtım : Turkey / France
İlgilenenler için :
Oğuzhan İşleyen
GSM : 0536 273 13 59
-
bende iş isterim :|
-
RemotE bunu yazdı:
-----------------------------istanbulda Yerel Siyasi Bir Gazetenin Yapımını Sağlayacak . Mac. Kullanabilen Quark ve Freehand ve Photoshop programlarına hakim gazeteyi düzenleyebilecek . profosyonel ofis içerisinde aktif çalışabilecek . Eleman arıyoruz .
Seçimler yaklaştığından dolayı . Millet vekili adaylarına hazırlanan sorularla , roportaj yapabilecek diksiyonu düzgün giyimine özen gösteren . Bay - Bayan Eleman . 20 yaşından büyük kişiler.
Gazetemizin 7 bin traşı vardır .
-----------------------------7 bin traşı var öyle mi :D:D:D
-
traş bıçağında hangi markayı kullanıyorsunuz?
-
bu sabah sakalları kesem mi kesmesem mi diye düşünmüştüm aklımda kalmış traş bıcağı :D
-
bende mac 3 var gonderımmı :P:P:p
insallah bulursunuz
-
bende burda yerel gazetede çalışıyorum :D
QuarkXPress Passport 5.0
Corel Draw 11
PhotoShop Cs2
kullanıyorum :)
ama seninle hayatta çalışmam m.k
paraları ödüyemezsin sen o paraları :D
-