Profile Yorum İle İlgili Öneri
-
Müridler benim genelde sevmediğim bir durum var paylaşmak şimdiye kısmetmiş... bir müridin profiline yorum yaptığımızda bize sistemden mesaj geliyor onaylandığına dair. orada müridin adı kısayol olsa çok makbule geçer sayın yöneticiler :) mesela ben bir yorum yapıyorum ama logini sık olmayan biri 1 ay sonra kabul ediyor, ben ne yazmıstım acaba diyerekten müridin profile gidene kadar biraz uğraştırıyor. çok ince bi detay olabilir ama dediğim gibi sadece öneri. bilgilerinize arz ederim :)
-
az önce aynısı ben yaşadım :)
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------Müridler benim genelde sevmediğim bir durum var paylaşmak şimdiye kısmetmiş... bir müridin profiline yorum yaptığımızda bize sistemden mesaj geliyor onaylandığına dair. orada müridin adı kısayol olsa çok makbule geçer sayın yöneticiler :) mesela ben bir yorum yapıyorum ama logini sık olmayan biri 1 ay sonra kabul ediyor, ben ne yazmıstım acaba diyerekten müridin profile gidene kadar biraz uğraştırıyor. çok ince bi detay olabilir ama dediğim gibi sadece öneri. bilgilerinize arz ederim :)
-----------------------------aynen duygularıma tercüman oldun :)
-
şimdiye kadar benim için pek sorun teşkil etmedi ama ne kadar pratik özellik olursa o kadar iyi tabi
-
mesajın içinde cevapla yanında sil butonu da olabilirmi geri dönüyoz.
-
yoruma yorum özelliğide gelmeli bence artık
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------
hah iyice facebook gibi olsun :/ -
o6u2 bunu yazdı:
cemnet bunu yazdı:
hah iyice facebook gibi olsun :/
-----------------------------Ben o örneği facebookda değilde youtube, fotokritik gibi sitelerde gördüm. Çokda hoş bişey. Kendımde kullanıcam zaten projelerimde artık. Burdada olsun işte..
-
İyi böyle iyi.yoruma yorum felan gerek yok sadece ve güzel.