Proforma Fatura - Teklif Verebilecek
-
arkadaslar ofise büro ofis malzemeleri alıcaz teklif verebilecek müridle iş yapabiliriz yeni ofis için ;
patron masa sandalyesi büro takımı - 4500 tl bütçe
i5 işlemcili bir bilgisayar - 2000 tl
3*1 büyüklügünde led ışıklı tabela - 1500 tl
tabana halı - halı flex - 80 m2 dukkan komple yer
1 adet lcd televizyon - 1500 tl
bunların herhangi birisine kendi magzasından yada eşinden dostundan para kazansın diye teklif verdirebilecek olan proforma fatura çıkartabilecek olan kişi ve müridlerle çalışabilirim bundan sonraki her şube içinde alışverişimiz o sayın müridle olur
-
aga bu teklif nereye gidecek kosgeb e falan mı? birde ürünler hakkında net bilgi var mı yok mu? Bunlar tavan fiyatların mı? Atıom mesela 37inch tv de var 1500 tl ye 60inch te. Kosgeb se bildiğim kadarıyla bi vida sayısını sormuyor kaç tane diye. Yoksa farklı biryere mi? Öyleyse elektronik ürünler kısmında fiyat teklifi hazırlatabilirim.
-
clogu bunu yazdı
aga bu teklif nereye gidecek kosgeb e falan mı? birde ürünler hakkında net bilgi var mı yok mu? Bunlar tavan fiyatların mı? Atıom mesela 37inch tv de var 1500 tl ye 60inch te. Kosgeb se bildiğim kadarıyla bi vida sayısını sormuyor kaç tane diye. Yoksa farklı biryere mi? Öyleyse elektronik ürünler kısmında fiyat teklifi hazırlatabilirim.
Hocam kosgebden bir talep olucak ama orası ödicek diye degilde ortalaması uygun olup kaliteli ürünler almaya calıstım bizimde cebimizden birseyler cıkıcak o yüzden bizi idare edicek özellikler bunlar hocam tv 106 ekran axen bile olur hd olsunda ben özelliklere full hd yazdım pcde belirttigim rakamı geçmeyen i5 lenova olabilir
-
3x1 led tabela için o fiyat düşük hocam. Led derken bildiğin kayan yazı tarzı yanıp sönen diyorum. Ha normal ışıklandırması led ise o fiyata çıkar bir şeyler
-
Free_Mans bunu yazdı
3x1 led tabela için o fiyat düşük hocam. Led derken bildiğin kayan yazı tarzı yanıp sönen diyorum. Ha normal ışıklandırması led ise o fiyata çıkar bir şeyler
Kayan olsun istiyorum hocam fiyatları bilmiyorum tekliflere görede şekillenecek durum
-
Mobilya ve tabela için teklif gelmedi bir tek üstadlar yokmu mobilyacı tonton bir abimiz :) o kazansın
-
Tel çit falan lazım mı başkan? Tel çit , halı saha vs. her türlü yaparız :D
-
KILICH bunu yazdı
Tel çit falan lazım mı başkan? Tel çit , halı saha vs. her türlü yaparız :D
şuan yok hocam olursa ilk seni ararım :D
-
teklifler gelmiştir ilgili müridlere cok teşekkür ediyorum yine tbt kazandı :)