Program Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

Arkadaşlar keyloger tarzı bi program arıyorum yüklediğim bilgisayardaki facebook şifresine erişmem gerekiyor. keyloger işlerinden flan anladgm yok nasıl olr bilmiyorum ama programı yüklediğimde girilen şifreleri alsın sonra kaldıraym varmı boyle bi program ?

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

ardamax vardı bi ara hala çalışıyorsa iş görür veya spy 007 vardı snaırım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hafız, nick'ini neden deniştirdin? :D

ayrıca nerdesin la.

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DonnieDarko
    DonnieDarko's avatar
    Erkek

http://i28.tinypic.com/2w7hmwj.jpg

Casus Bilgisayar 007, gerçek zamanlı bir bilgisayar takip programıdır. Programı yüklediğiniz bilgisayarda neler olup bitiyor, hangi sitelere giriliyor,

kimlerle konuşuluyor, konuşmanın içeriği vs. bütün bunları takip edebilir ve ekran görüntüleri de dahil olmak üzere hepsini öğrenebilirsiniz.

Daha da önemlisi o bilgisayarda giriş yapılan tüm Msn, Icq, Yahoo ve tüm e-mail şifrelerini de kaydediyor ve sizin belirlediğiniz mail adresine

belirli aralıklarla gönderiyor.

Wista ve Windows 7 de çalışmaktadır.

Çalıştırırken windows defender kapalı olması gerekmektedir.Yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

http://www.uploadic.com/7abb5dxs53rd

Sanki tüm hayatım boyunca, yanlış melodiyle dans etmiş gibiyim...
Toplam Hit: 1117 Toplam Mesaj: 4