folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Program Derlemerı Nasıl Yapılıoyor(Yardım)

Program Derlemerı Nasıl Yapılıoyor(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okul
    okul's avatar
    Erkek

ark gene ben ve gene bi soru :D walla bunu söleyin baya bi süre soru sormucam :d

nese sorum su ya ben bir derleme yapmak isityorum yani söle bi müzikli intex gibi bise olcak üzerinde pro isimlerı olcak adam pronun isimini tıklayınca o pro ile ilgili döküman veya pro cıkcak bunu nasıl yaparım ayrıntılı ve acık bi şekılde yazarmsınız cok önemliv simdiden tüm herkese tşk

walla cok önemli böle bişe yapmam lazım özel bi işi için ark bunuda anlatın bay süre soru sormayıcam işl :D 

medebiyet acmaksa bütün bedeni ozzman hayvanlar bizden daha medeni ANTİTAHRİBAT
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

neyi nasıl derleyeceğin bilmiyorum (çünkü bunun için programlama dili bilmen gerek) onun yerine interaktif denilen bi kavram var.onunla yapabilirsin..

şu programı kullanabilirsin

http://www.yeniklasor.com/q-27283-%DDnteraktif,-Autorun-CD-Haz%FDrlama-Program%FD.html

img220/7462/adszoa5.jpg  

bi de şu programı deneyebilirsin.Türkçe yaması da var

http://www.dosyakupu.com/dosya.asp?id=4186

yama

http://www.tryama.net/download/default.asp?adres=incele&id=1279&no=1

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okul
    okul's avatar
    Erkek
    ark cok cok saol thanks ama bi sey var ya ilk verdigin link bende acılmıyo (sanırım benım nette bi sorun var) eger bi uplad edersen benım için cok cok sevinirim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okul
    okul's avatar
    Erkek
    ark bide bu dedigim derleme hangi programlama diliyle nasıl yapılır kodları falan vb bunları acıklayabilcek bi ark varsa yardımcı olabilir mi?? simdiden tsk

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

AutoPlay Media Studio 6.0.4.0 Retail Plus + All Extra' s
    Tanıtım:
    CD'lere kaydettiğiniz programlara otomatik başlayan interaktif menüler ve sunumlar eklemek için mükemmel bir program.

Paket İçeriği:
    - IndigoRose AutoPlay Media Studio 6.0.4.0 Full Cracked
    - Buttons, Flash, Images
    - + All Plugins

CD'lere kaydettiğiniz programlara otomatik başlayan interaktif menüler ve sunumlar eklemek için mükemmel bir program.

Hazırladığı menülerin özellikleri:

-Çalıştırılabilir tuşlar
    -Ses özellikleri
    -Web linkleri
    -Dosya yazdırma, görüntüleme
    -Çoklu sayfalar oluşturabilme
    Bunun yanında, video desteği, hazır galeriden seçim yapabilme, çoklu renk, yazı tipleri, ses desteği, tam ekran kipi, 1000 sayfaya kadar menü ekleme vb. özellikler programın diğer göze çarpan özellikleri.

Profesyonel menü hazırlamak isteyenler kaçırmasın. İyi çalışmalar.

Part1(95.8 Mb):

http://rapidshare.com/files/12214824/Autoplay_media_studio.part1.rar

Part2(12.2):

http://rapidshare.com/files/12214855/Autoplay_media_studio.part2.rar

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    herhangi bir nesneye dayalı programla o tarz programlarıı hazırlarsın. (visual basic,delphi,c#.net.... ) her dilin kodu ayrıdır ayrıca o kodları derlemek için de kendi programına ihtiyaç vardır.Programlama dilini öğrenmeden öyle rastgele birşeyler yapamzsın.komutlarnı bilmen lazım zaten gerisi gelir... Eğer programlama öğrenmek istiyorsan git bi kitap al ve başla..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okul
    okul's avatar
    Erkek
    baslım walla kardes sence hangi dilden baslyım ve hangi kitabı alıyım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okul
    okul's avatar
    Erkek
    kardes bide 1. partide bi sorun var programın inmiyo

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    c#.net e başla derim.Ya da java. E kitaplarla uğraşma direk bi kitap al. Temel seviyeler var.Ben türkmen yayınevinin kitaplarını beğeniyorum, bazı arkadaşlar da memik yanık derler..Hiç görmedim ama çok duydum iyi olduğunu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    1. link çalışıyor bende.. olmazsa googleda AutoPlay Media Studio 6.0.4.0 aratabilirsin

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

okul bunu yazdı:
    -----------------------------
    ark cok cok saol thanks ama bi sey var ya ilk verdigin link bende acılmıyo (sanırım benım nette bi sorun var) eger bi uplad edersen benım için cok cok sevinirim
    -----------------------------
    Hahahaha : ))))

Şakasın sen ?

Evet canım şakasın : )

Burda gordugun adamların çoğunun MESLEĞİ yazılımcılık.

Yıllarca uğraşıyorlar.

Öyle sandıgın gibi bir iş değil programcılık.

Oku biraz araştır.

Heryer dokuman dolu bu sitede.

Toplam Hit: 2666 Toplam Mesaj: 11