Program Editlemek
-
arkadaslar kafemde handy cafe kullanıyorum ve clıentler de bır sorun var makınayı acayıp sekılde kastırıyor makınayı musterıye kullanıma actıgım zaman ınt explorer 7 devreye gırıyor ve handy cafenı arama motoru cıkıyor ne yaptıysam kapatamadım regıstery e kadar ındım buldum nerede oldugunu ama kapanmıyor neyse handy cafenı ıcınden bu yazılımı cıkarabılırmıyım çıkarabılırsemde nasıl yaparım bılgılerınızı beklıyorum arkadaslar bırde hangı programlarla yapılır bu iş teşk...
@mod:Konu doğru yere taşındı...
-
bende aynı dertten muzdariptim sorunu yasak programı ile çözmüştüm handy kafenin veridigi o reklam sayfasını kaydettim açtıgı an kapa dedim o açılmadan kapanıyo idi.
edit:yasak programı volsoft yasak prosudur hocam.
-
peki arkadasım kasma olayı fln gıttımı hıc acmaya fln calısmadımı sıteyı sınır oldum 1 haftadır onula ugrasıyorum artık ne yapacagımı sasırdım
-
bizim pc ler zaten kasmıyoduki hoca pc açılınca zart diye bi el çıkıp yasak diyip geçiyodu o esnada açmaya çalışan reklam sayfasını blokluyor ve müşteri pc de koruma oldugunu anlıyor adam akıllı oturup gidiyordu.
başka internet sayfalarında kasma yapmıyor birtek handy nin sayfasındamı kasıyor mu meret
-
makınalar 478 pın anakart var 512 ram 80 gb hdd war bıras kasılma oluyor sayfayı acarken buda benı sınır edıyor o yuzden tamamen kaldırmak ıstıyorum komple kalksın
-
o zamanlar bende çok denemiştim ama bi yol bulup kaldıramamıştım makinaların en düşük seviyede diyebilirim ki kasması normaldir varsa nasıl kaldırılabildigini bilen bi bakmak gerek.
-
kayıt defterınde buldum adresını fln ne oldugunu ama sılıyorum makına kılıtle ac gene aynısı oluyor reklam almak ıcın servere baglanıyor oradanmı gelıyor artık nedır cozemedım gıttı program edıtlemeyı bılsem halletmeye calısıcam ama uzantılar fln fln hıc bır bılgım yok o yuzden tıkanıp kalıyorum:S:S bılgılerın ıcın saol çok teşekkür ederim
-
serioususer bunu yazdı:
-----------------------------
makınalar 478 pın anakart var 512 ram 80 gb hdd war bıras kasılma oluyor sayfayı acarken buda benı sınır edıyor o yuzden tamamen kaldırmak ıstıyorum komple kalksın
-----------------------------o sistemde doğal olarak kasılma olur geçen sene ben cafede çalışırken 1 gb ram AMD 4200 Ati x1650 epox anakart sata hdd tipindeki makinalarda kasma olmuyordu