Program Files"Daki Yüklü Programlar Gitti..
-
Sabah bilgisayarımı açtım.açmamla birlikte Avast'ın o lanet virüs uyarı sesiyle karşılaştım.program files daki her zaman kullandığım bir programı virüs olarak görüyordu hamle yapma dedim daha sonra sırayla program files daki bütün programlarıma aynı şeyi yaptı güvendiğim her zaman kullandığım programları teker teker virüs olarak gösterdi sonra da hamle yapma desem de exe dosyalarını sildi.
baktım elde program namına ne varsa gidiyor hemen avastı deaktif ettim.
Avast niye böyle sapıtmış olabilir ?
Yaklaşık bi 10-15 programın exe dosyaları gitti, kaybolan exe dosyalarımı programları tekrar kurmak zorunda kalmadan kurtarabilmemin bir yolu var mı ?
şimdiden teşekkürler.... -
Arkadaş böyle bişey dymadım daha önce senin bilgisayara ne girdi acaba
-
Ya bu bilgisayardaki tüm exe dosyalaırna zıplayan bir virüs vardı adını hatırlamıyorum o bulaşmış olabilir avast öküzüde temizleyemediği için toptan silmişdir hayvan program:D
-
Imba bunu yazdı:
-----------------------------
Ya bu bilgisayardaki tüm exe dosyalaırna zıplayan bir virüs vardı adını hatırlamıyorum o bulaşmış olabilir avast öküzüde temizleyemediği için toptan silmişdir hayvan program:D
öküz program.hamle yapma seçeneğini madem işe yaramayacak neden koymuşlar :D hamle yapma diyorsun siliyor.
ne msn ne fotosop ne itunes ne de media player classic kaldı.firefox'um falan sağlam :) işin kötüsü bişey de kaldırıp yükleyemiyorum.runtime error veriyor.
işin sonu format olacak o kesin de şu aralar hiç vaktim yok..
makineyi bi 10-15 gün daha böyle kullanabilmek için ne yapabilirim o programları kurtarmak adına :D ??
-
hocam üzerine soğuk su iç :)
RecoveryMyFiles die bi program var onunla kurtarmayı dene buyur link;
http://download.getdata.com/RecoverMyFiles-Setup.exe inşallah işini görür :/
-
Imba bunu yazdı:
-----------------------------Duygularıma Resmen Ağız Oldun, Aynısını düşünüyorum Awast=Öküz :) Yaşasın "KasperSky"
-
yok hocam bence en iyisi avg 10 numara anti virüs
-
bütün exe lere dalmıştır virüs yapacak bir şey yokta, sistem geri yükleme falan işe yaramıyor mu :|
Toplam Hit: 1237 Toplam Mesaj: 8