Program İstek (Sipariş Oluşturma [Satınalma])
-
Merhaba arkadaşlar çalıştığım firma için bir programa ihtiyaç duyuyoruz kısaca programın çalışmasını istediğimiz mantığını anlatayım 3 kullanıcı olacak 1. ofiste istenilen malzemelerin listesi oluşturulacak malzemenin adı cinsi miktarı özellikleri seçilecek (bunları biz önceden belirleyeceğiz) burda sipariş oluşturulduktan sonra satınalmaya düşecek satınalma siparişi geçecek ve fiyatlandırmayı yapcak ordan da muhasebeye düşecek böyle bir program varmıdır veya web tabanlı bir çözüm olabilirmi.
-
bunu logo tiger ile yapabilirsin. ama tam istediğin gibi olurmu bilmem. bayisine danışabilirsin. onun dışında özel bir yazılım yaptırabilirsin bu konuda yardım edebilirim. ama ücretsiz birşey bilmiyorum
-
Logo Tiger senin bu isteklerini karşılıyor ama ben de ücretsiz bir çözümü var mı bilmiyorum.
-
hocam şunları bi denermisin. web tabanlı ayrıca ücretsiz
sonuçları yazarsan sevinirim. bende kullanacağım farklı amaçlar için ancak henüz bir server ayarlayıp başlayamadım.
-
siyahbereli bunu yazdı
hocam şunları bi denermisin. web tabanlı ayrıca ücretsiz
sonuçları yazarsan sevinirim. bende kullanacağım farklı amaçlar için ancak henüz bir server ayarlayıp başlayamadım.
Hocam merhaba bunları denedim ama isteklerimi karşılamadı pek gelişmiş denilmez