Program Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bana fonksiyon grafikleri çizebileceğim bir program lazım programın diğer görevleri değilde şu mutlaka olmalı fonlsiyon u yazcağım oda bana direk grafiği çıkartacak ya tam tersi olacak program adı veya bir link verirseniz sevinirim

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Pek yardımcı olacağımı sanmıyorum ama o tip birşeyi trt 4 de görmüştüm.Adamlar f(x) = 4x+ 3 gibi bir değer çiziyor.X değişkenine göre grafik falan çiziyor.Büyük ihtimal flash programıyla yapılabilir.Ama bilmiyorum

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zob
    zob's avatar
    Erkek

Aradigin programin adi Maple(Avustralyada tum uni matematik bolumlerinde kullanilan bi program ) dir ki kullanmasi cok zor kicimizdan ter akitiyolar elin gavurlari o programla ama kral program :) her turlu matematiksel islemi yapabilirsin ayrica 3d grafiklerden  sanirim 3-4 bilinmeyenli denklemlere kadar her bisiyinde grafigi cikiyodu :)

Netten ara bulamazsan bi daha yaz okuldan asirim sana  :)

Zip Zip KAnguru ████»Kangurulara Ozgurluk!!!! «████
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    maple lı duydum calculusta sorunun çözümünü birde maple çözümünü verirler çok saglammış birde matlapla matcad var bunlarda iyidir

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
Toplam Hit: 1397 Toplam Mesaj: 4