folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Program Yazma Nasıl Oluyor!!!

Program Yazma Nasıl Oluyor!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar program yazma nası oluyor biraz araştırdım dersleri mi n varmış zor işmiş ama ben ne yapıp edip yapmak istiyorum.elinde türkçe kaynak olan varsa bana yollayabilirmi???onur67@gmail.comyavaş yavaş ögreniriz artık napalım .eywlhh...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    1- konu doğru yerde mi sence?
    2- attığın başlığa göre hiçbirşey bilmiyorsun demektir.
    3- buranın forum konularını biraz araştır sonra konu aç. çünkü bu konu hakkında çok şey yazıldı. ban yemezsin inşallah

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek
    Program yazman için programa diLi gerekiyoR. Anlaşılan sen bunun da ne demek olduğunu biLmiyorsun. Vb,delphi,VB.net,C# bunları google de bi arat bakalım... Karşına ne çıkacak :) Düzenle deyip konunun yerini değiştir ayRIca...

Bilgi Güçtür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    J0C
    J0C's avatar
    Erkek
    Program yazmak için; Öncelikle çok usta bir şekilde programlama dili bilmen gerekiyor.. Ama sen yeni başladığın için bu bira zor (: Tavsiyem Visual basic ile başlamandır Visual basic çok kolay.. Görsel eğitim seti var bende, onu bulunca foruma koyarım ordan izlersin, belkide daha önce verilmiştir bi araştırma yap (:

Kah Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi, Kah İnerim Yeryüzüne Alem Seyder Beni
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ilk once algoritma ogret, program yazma algoritmasi diye arttirirsan daha fazla dokuman bulabilirsin.
    algoritmayi iyi bilirsen mantigini iyi kavrarsan yazman daha kolay olacaktir.
    daha sonra pascal dan baslayabilirsin.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 988 Toplam Mesaj: 5