Program Yazma Nasıl Oluyor!!!
-
Arkadaşlar program yazma nası oluyor biraz araştırdım dersleri mi n varmış zor işmiş ama ben ne yapıp edip yapmak istiyorum.elinde türkçe kaynak olan varsa bana yollayabilirmi???onur67@gmail.comyavaş yavaş ögreniriz artık napalım .eywlhh...
-
1- konu doğru yerde mi sence?
2- attığın başlığa göre hiçbirşey bilmiyorsun demektir.
3- buranın forum konularını biraz araştır sonra konu aç. çünkü bu konu hakkında çok şey yazıldı. ban yemezsin inşallah -
Program yazman için programa diLi gerekiyoR. Anlaşılan sen bunun da ne demek olduğunu biLmiyorsun. Vb,delphi,VB.net,C# bunları google de bi arat bakalım... Karşına ne çıkacak :) Düzenle deyip konunun yerini değiştir ayRIca...
-
Program yazmak için; Öncelikle çok usta bir şekilde programlama dili bilmen gerekiyor.. Ama sen yeni başladığın için bu bira zor (: Tavsiyem Visual basic ile başlamandır Visual basic çok kolay.. Görsel eğitim seti var bende, onu bulunca foruma koyarım ordan izlersin, belkide daha önce verilmiştir bi araştırma yap (:
-
ilk once algoritma ogret, program yazma algoritmasi diye arttirirsan daha fazla dokuman bulabilirsin.
algoritmayi iyi bilirsen mantigini iyi kavrarsan yazman daha kolay olacaktir.
daha sonra pascal dan baslayabilirsin.
Toplam Hit: 988 Toplam Mesaj: 5