Program Yükleyememe Hatası(Linux"A Mı Geçsem Napsam)
-
S.a müridler
Trojan mı yedim basit bir virüs mü yedim bilmiyorum.Ama son zamanlarda canımı sıkan bir durum var.Belki daha önce başına gelen veya bu konuya aşina olan müridler vardır diye düşünüyorum. Program yüklemek istediğinizde önce "çalıştır" onayını istiyor hemen ardından kurulumdan çıkıyor. Çok ilginç değil mi.
İlk başlarda live messenger yüklerken bu problem oluyordu şimdi ise hangi antivirüs programını yüklemek istesem yükleme başlar başlamaz yüklemeyi sonlandırıyor. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım önerilerini bekliyorum.
(Not: Hacı formatla bak dalgana tarzı çözüm önerileri için şimdiden teşekkür ediyorum.)
-
hacı oyun falan oynamıyosan bilgisayarda kur ubuntuyu rahatına bak derim wine ile birçok windows yazılımlarınıda kullanabiliyosun
-
blood_rhyme bunu yazdı:
-----------------------------
hacı oyun falan oynamıyosan bilgisayarda kur ubuntuyu rahatına bak derim wine ile birçok windows yazılımlarınıda kullanabiliyosun
hacı problem oyun değil.Bİlgisayarda olan virüsler Cute-ftp yüzünden serverime bulaşmış durumda.sitelerimde sürekli İframe kodu üretiyor.serveri temizlemeden önce bilgisayarı temizlemek istiyorum.şöyle güvenilir bir antivirüs arıyorum.Arkadaşlar "Avira" önerdiler ama kuramıyorum birtürlü :s
-
hacı serverden anlamıyorum ben normal pc sandım :d
-
blood_rhyme bunu yazdı:
hacı serverden anlamıyorum ben normal pc sandım :d
-----------------------------hacım saolasın ilgin için.Turan Mete'yle DJ_Alper'i göreve çağırıyorum :)
-
Anti-virus biLe kuramıyorsan yani durum o kadar kötüyse PC'in işgaL aLtındaysa :P
Combofix'i öneririm bu zamana kadar hertürLü virüs sorunumu çözmüştür DOS'tan çaLışır(kuruLum gerekmez ki zate kuramıyormuşsun) kuLLanımı basit,arayüzü görünce anLarsın zaten.
http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe