Programcılık Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek
    arkadaşlar vb öğrenmek istiyorum yada şöyle diyim programcılık öğrenmek istiyorum vb c c++ delphi hangisinden başlamalıyım ve hangi programla programın adını verirseniz çok sevinirim saolun şimdidenn ayrıca normal bir düzeye gelmek ne kadar zaman alır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    dot.net in geleceği parlak bence direk geçebilirsin, vb.net, c#.net gibi Özellikle c#.net de yapılmayacak şey yok gibidir, aspx uygulamalarından pocket pc uygulamasına kadar bir sürü şey yapılabilir, biraz zor ama asla c ++ kadar zor değildir, bence birden kasma ve c es geç. visual basic de öğrenebilirsin, delphi de..
    Bunun yanında kendini algoritma alanında da kendini geliştir. Bir dili iyi bilirsen onla yapamayacağın şey yok gibidir, biraz zordur ama yine yapılır, o yüzden aşağı yukarı her dil aynıdır

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    ertan cok güzel acıklamıs konuyu.ben pascal la basladım delphi ile devam ettim ve ediyorum hala.

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek
    Bence önce işe bir pascal kitabı almakla ve pascal programını bulmakla başla işin mantığını öğren sonra delphi yada visual basic e geç ondan sonrada c++ a geç tabi bunların hepsinin kitaplarını al ordaki örnek programları yap halledersin diye düşünüyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek
    arkadaşlar saolun öncelikle ilginiz için ama tam bi program adını verirseniz onu indircem ve de ona göre makaleler arıcamm bu arada vb mi pascal mı arada kaldım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    pascal ı delphi ye geçişte kullanırlar, basic i de visual basic e, bazıları önce pascal veya basic i sonra da delphi yi veya visual basic i öğrenmeleri tavsiye eder, aksine bence direkt üstten başla, ben qbasicle başladım fazla yararı yok bana göre sonra vb ye geçtim, elinde sağlam bir kaynak varsa direkt geç bence, ayrıca her saniye senin için bir kayıptır, şimdiden başla

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    bencede vb çok güçlü bir dildir internette ne istersen bulabilirsin sadece biraz ingilizcen olması yeter.

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spitfire_1905
    spitfire_1905's avatar
    Erkek
    bence Visual Basic ten basla kolay dildir ozellikle componentler programda cok yardimci oluyo bence Visual basic ile basla

null
Toplam Hit: 2046 Toplam Mesaj: 8