folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Proğramı Nasıl Saklayabilirim??????

Proğramı Nasıl Saklayabilirim??????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

Bilgisayarıma kurduğum proğramın denetim masasındaki değiştir/kaldır da görünmemesinin bir yolu varmı. Şimdiden sağolun.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

programı kurduktan sonra kayıt defteri (Başlat/çalıştır/regedit) 'inde programın ismini arattır karşına çıkan herşeyi sil program normal halde çalışacak ama program ekle kaldır listesinde görünmeyecek...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

Sağol ama işe yaramadı. Ben keylogger yüklemüştim çalışmasını durdurmama rağmen dediğin yerde silmiyor..................

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek
    program ekle/kaldırda yazan programın ismini aratacaksın, setup'daki adı veya programa verilen isimle aratmayacaksın...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
Toplam Hit: 1487 Toplam Mesaj: 4