Programın Başlangıcta Açılmasını Tamamen İptal Etme
-
Merhaba arkadaşlar msn nin eski sürümünü kullanıyorum msnconfigten tiki kaldıırp açılmamasını saglıyorum fakat msn e çift tıklayınca gene başlangıca atıyor kendini bunu nasıl kapatabilir tamamen ben msn e gireceğim sıra masaüstünden tıklayınca gelsin isityorum sadece
-
eski msn i tamamen kaldır yenisini kur :D
-
yaw tümü aynı zaten bazı uygulamaları açdıgın vakit aynen başlangıca atıyor kendini onu nasıl iptal edicez
-
herbir programın başlangıçta çalışmasını durdurmak için msconfig'e zıplamayan bir insan olarak derim ki, ilgili programın ayarlarında zaten başlangıçta çalıştır gibisinden tik atıp tiki kaldırabileceğin bir ayarı olur.. msn'in hele eskisi yenisi hepsinde var.. kendi ayarından kaldır..
-
-
hiçbişeyi istemiyosan msconfigden tanımalı başlangıçı seçç win servisleri hariç hiçbii açılmaz.
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------hiçbişeyi istemiyosan msconfigden tanımalı başlangıçı seçç win servisleri hariç hiçbii açılmaz.
-----------------------------deneyem onu bir :D
-
hoca msn nin kendi ayarı var başlangıçta otomatik aç diye, onu kaldırcan bitçek, öbür türlü her açtığında tekrar ekliyor başlangıca
-
muaythaist bunu yazdı:
-----------------------------herbir programın başlangıçta çalışmasını durdurmak için msconfig'e zıplamayan bir insan olarak derim ki, ilgili programın ayarlarında zaten başlangıçta çalıştır gibisinden tik atıp tiki kaldırabileceğin bir ayarı olur.. msn'in hele eskisi yenisi hepsinde var.. kendi ayarından kaldır..
-----------------------------kesinlikle doğru :)