Programla Reset Atmak Mümkünmüdür
-
arkadaşlar malumunuz premium hesap bulmak zor bunun yerine sürekli modeme reset atmak zorunda kalıyorum modemde yan odada olduğu için çok zor oluyor acaba böyle bir program varmıdır reset atmaya yarayan veya başka bir yolu
-
jdownloader'in içinde modeme göre reset atan scriptler var,
modeminle uyumlu scripti bulursan kendi indirir reset atar ama captcha'ların hepsini okumuyor
-
elbette mümkündür ama her marka-model için değişir. zamanında bir modem için yapmıştım (hatırlamıyorum) telnet kullanarak reset attırıyordum..
menüler sayı halinde geliyordu
1- xxx
2- yyy
...
..
5- ayarlar
bunlardanreset kısmının olduğu yere kadar gidiyordum. arkaarkaya geliyordu menüler. mesela ilk önce 5 i seçtim sonra
1-güncelle
2- bakım
3- reset
sonra 3 ü seçtim .. gibi
-
yanlış flood..
-
hmm hemen bakayım ozaman
-
modem arayüzünden oturduğun yerden atabilrsin
-
modemin marka modeline göre reset atma kodları var. Onları google'dan araştırabilirsin, verilen kod genelde metin dosyasına yazılıp, .txt olan uzantısı .bat olarak değiştirilir ve çift tıklanır ya da jdownloader ayarlarında bi yere yapıştırılır. Başka PC'den yazdığım ve JD kurulu olmadığı için bakamıyorum.
-
evet mümkün bendek endim yapmak istemiştim ugraşmadım sonra . modemden modeme değişir birine yapdırabilirsin
+ macro tarzı yazılımlar var onunla birkez reset çekiyorsun jd e o betiği gösteriyon aynısını yapıyorda randumanlı değil o