Programlama Başlangiç Yardim ?
-
Artik pc başina geçtigim zaman eskisi gibi yeni kariştiracagim şeyler bulamiyorum forumlarda takilip millete cvp yetiştirmek ufak tefek forumlar kurulup sikildikdan sonra çekilmek istemiyorum.kisacasi.artik pc başina geçtigim zaman sadece maillerimi kontrol edip tbt ye takiliyorum millete özenir oldum şu son zamanlar oyun oynayip milletle yazişmak bana pek çekici gelmiyor.
Kisacasi Sikildim şu son zamanlarda askere gidecegim için iş yerinde de baya rahatim o kadar iş yüklenmiyor.mayisda askere gidene kadar bi programlamaya başlamak istiyorum baya bol baktim olucak şu 2 3 ay içersinde her han gibi bi dille başlangicim yok bu konuda bi kaç üstatdan tavsiye alirsam en azindan yollumu cizerim.Saygilarimla
-
döküman arşivini araştır benim de yazdığım hatta başka arkadaşlarında yazdığı dökümanlar bulabilrsin. programlama mantığını anlatan sana kısaca özet yapan dökümanlar .. basit bi dil ile başlaman tavsiyemdir. döngüleri sorguları faln filan iyice bi araştır. çoğu gerekli şeyin orda olduğuna inanıyorum. kolay gelsin