Programlama Bilenlerden İsteğim Var
-
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Knight Online oyununun koxp'u (hile programı) forumlarda su gibi paylaşılıyor.Bende bir şey düşündüm,şimdi bildiğiniz koxp programının arayüzünü alıcaz,daha sonra onun üstüne ID ve şifre bölümü eklicez,kurbanımız ID ve şifresini girince bize onu mail olarak atıcak,tabi o ID ve şifreyi girdirtmek için bi kaç üstünede yalan uydurucaz,programın içinde yani keylogger veya trojan olmicak direk oraya girilen şeyi mail'e atıcak.böyle birşey yazmanız mümkünmü ?
-
Sürüyle var öyle zaten ve kimse düşmez ona
-
piyasadan geri kalmışsın hocam :)
fake program birsürü var onun yerine harika bir koxp yaz trojan ile bindle al sana daha etkili :)
trojanınada antivirüstotal modülü ekle :)
daha ne olsun :)
-
Knight'ta hala koxp var mi la? Tuuuh yazik olmus oyuna. Ben ilk ares zamanindan beri oynuyodum onu taaki koxp cikana kadar :D Ciktiginda 3 gun sonra dayanamayip oyunu birakmistim. Birakmadanda yadigar +6 iron bow'umu +7'ye basmayi deneyip elimde patlamisti :| Ama MMO dunyasina ilk olarak Knight'la girdigim icin bende ozel bi yeri vardir koxpa ragmen :D
-
keyloggerla koxpyi iexpress kullanarak birleştir ve kaktır gitsin.çok daha basit? :D