folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Programlama Dilleri Hakkında

Programlama Dilleri Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JernaBetkar
    JernaBetkar's avatar
    Erkek

slm

arkadaşlar ben bu tırojan yazma işine iyice kafamı taktım ama malum virüs yazmak içinda programlama dilini bilmek lazım nasıl öğreneceğiz sıfırdan hangi programları kullanacağız yani virüs yazabilecek kadar bi programa dilini nasıl öğrenebilirriz.bu konu hakkında bana bi yol gösterebilirmisiniz

Güneş Yeniden Doğana Kadar Doğmasını Engelleyecek Adamı Bulmak Lazım. Çünkü Pc Hacklemek değil Dünyayı Hacklemek lazım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    visual basic 6.0 home edition :) programı ile turkojan gibi bi program yazabilirsin hemde hazır kod iki form ekle bi text ekle nickini yaz program benim de :))

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JernaBetkar
    JernaBetkar's avatar
    Erkek
    yardımlarınız için teşekkürler bu programın türkçe versiyonu ve kullanma dersleri mevcutmu bide nerden indireceğim bu programı

Güneş Yeniden Doğana Kadar Doğmasını Engelleyecek Adamı Bulmak Lazım. Çünkü Pc Hacklemek değil Dünyayı Hacklemek lazım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

visual basic 6.0 download yazdıgında iniyor.Tr olursa hiç öğrenemezsin zaten hazır kodları var yapacakların anlatılıyor burda da var.

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    trojan için tabiki en iyi dil C++'tır hem çok büyük yerler kaplamaz hemde yapabileceklerin sınırsızdır.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
Toplam Hit: 897 Toplam Mesaj: 5