folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Programlama Eğitim Kitapları

Programlama Eğitim Kitapları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

C++ (95 sayfa)
    Her yönüyle C# proramlama dili (484 sayfa)
    İleri seviye Win32 (WinAPI) programlama (119 sayfa)
    Programlama dilleri ve C (368 sayfa)
    XML (45 sayfa)
    Microsoft Foundation Class MFC (218 sayfa)
    JAVA programlama (24 sayfa)
    Veri tabanı programlama - SQL
    Unix / Linux Sistem Programlama Ders Notları
    CPP.zip
    CSHARP.zip
    appWINAPI.zip
    C.zip
    XML.zip
    MFClass.zip
    JAVA.zip
    SQL.zip
    UNIX.zip

http://www.rapidshare.com/files/79467460/Programlama_Egitim.rar

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Tabiki kendi uploadı değil,

Bunlar zaten public uploadlar, yani bir site için upload edilmiş programlar değil...

Rapidsharede puanlama sistemi var.. Ör: 3 aylık üye olduğunda sana 8000 ek puan veriyor, daha sonra 2 mbdan yüksek her indirilen dosya için 1 puan alıyorsun... 10000 puana tamamladığında 1 aylık rapid accountu beleş geliyor sana :)

Upload edende ettiğim yayılsın ki account alayım mantığında...

Bilmem anlatabildim mi...

Gizemlinin olayı ise cok güzel ve yerinde paylaşımlar yapıyor :) kendisine alkışlarımızı yolluyoruz... :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Gizemli hocam eline sağlık ;) hiç değilse seçmece, özel, konuları ekliyosun bi alkışta TxT ' den alkışş :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bunlar zaten public uploadlar, yani bir site için upload edilmiş programlar değil...

Rapidsharede puanlama sistemi var.. Ör: 3 aylık üye olduğunda sana 8000 ek puan veriyor, daha sonra 2 mbdan yüksek her indirilen dosya için 1 puan alıyorsun... 10000 puana tamamladığında 1 aylık rapid accountu beleş geliyor sana :)

Gizemlinin olayı ise cok güzel ve yerinde paylaşımlar yapıyor :) kendisine alkışlarımızı yolluyoruz... :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hocam dikkat ediyom da artık sitede ne paylaşsam çalıyorlarr  , kendi sitelerine koyuyorlar masaaLLah userLer çok hızlı ....

Nese Sağlık oLsun :)

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    sagol rene anladım :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı:
    -----------------------------

Rapidsharede puanlama sistemi var.. Ör: 3 aylık üye olduğunda sana 8000 ek puan veriyor, daha sonra 2 mbdan yüksek her indirilen dosya için 1 puan alıyorsun... 10000 puana tamamladığında 1 aylık rapid accountu beleş geliyor sana :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hocam dikkat ediyom da artık sitede ne paylaşsam çalıyorlarr , kendi sitelerine koyuyorlar masaaLLah userLer çok hızlı ....

Nese Sağlık oLsun :)

-----------------------------

arkadaslara yardimci oliim :P gizemlinin tüm konularına BURADAN ulasabilirsniiz :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 2258 Toplam Mesaj: 7