Programlama Konuları Üzerine Bir Site Arıyorum
-
Selamlar
Daha önce ceviz.nette takılıyordum fakat kendi aralarındaki problemlerden dolayı site şuan kapalı. Açılsa bile eski tadı olmucak gibi. O yüzden yeni bir site arayışı içine girdim. Bana tavsiye edebileceğiniz ceviz.net türü kaliteli bir site önerebilirmisiniz?(türkçe olsun)
-
tahribattan daha iyisini, bizden daha coderınımı bulacaksın???
-
tahribat ne zamandan beri programlama sitesi oldu. Ayrıca sorduğum sorulara cevap verebilecekmisin?
neyse polemik iyi deildir. Bana site önerin sadece programlama üzerine ve profesyonellerin olduğu bir site.
-
sor soruyu olm deli etme
-
Sadece programcılık arıosan haklısın hoca, burası uymaz...
Ama hangi konu ile ilgileniyorsan o konuyla ilgili sitelere yönelmek daha manyıklı olur...
Yani asp ci isen aspinndir maxiasp c# cı isen csharpnedir gibi sitelere yönelirsen daha yararlı olur...
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
sor soruyu olm deli etme
-----------------------------Muah :)
-
ntxsoft bunu yazdı:
-----------------------------tahribat ne zamandan beri programlama sitesi oldu. Ayrıca sorduğum sorulara cevap verebilecekmisin?
neyse polemik iyi deildir. Bana site önerin sadece programlama üzerine ve profesyonellerin olduğu bir site.
-----------------------------
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=programlama+&meta=bu arada bende dahil bir sürü profesyonelimiz var yardımcı olabiliriz diye soylemistim ..
holü ile rene sana gerekli cevabı verirler sor sorunu.. :D
-
www.kariyervideo.com var burası güzel... Fena değil ama tahribat daha güzel harbiden. Gir foruma programlama başlıklarına bak bulursun.
-
-
@renegadealien bi tek sen anlamışsın beni :)
Özellikle asp.net ve c++ üzerine bir site arıyorum.
-
ntxsoft bunu yazdı:
-----------------------------@renegadealien bi tek sen anlamışsın beni :)
Özellikle asp.net ve c++ üzerine bir site arıyorum.
-----------------------------O işi net üzerinden nah yaparsın :D bende asp.net aradımda hep yarım yarım yazılar,eksik konular oluyo,çok araştırman lazım,o kadar araştırana kadar git bi kitap al çalış 2-3 haftaya biter o 500-600 sayfa,ondan sonra örnek kodlar olur kitapta,onlara çalış,nette kaynak kod sitelerindeki kodlarla çalış ondan sonra kendin yazmaya başlarsın zaten :) bide asp.net ya vb.netle yada c# ile yazılıyo hangisini istiyosan onla anlatılan kitap alman lazım,ben vb.netle öğrendim çokta ii hani =) delphi,visual basic fln bi kaç dil hariç hiçbi dili netten tam öğrenemezsin,kitap alıp çalışacaksın :)