folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlamaya Giriş
linefolder Programlama Konusunda Uzman Müridlerden Yorum

Programlama Konusunda Uzman Müridlerden Yorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

şu anda piyasa ne durumda neler yapılıyor.. dünyada  günümüzde  öne çıkan dil  hangisidir..    ticari olarak neler yapılabilir.   Türkiye" de programlama ne durumda.

siz neler yapıorsunuz ?

bu sorulara işin içinde olan arkadaşlar cvp verirse sevinirm.

yönetimdende cvp gelirse pek bi memnun olurum..

(Antikky hocamın yolundayım defter kalem devam :P)

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

valla bana sorarsan xml c# alıp başını gidiyo. silverlight ın önü daha da açılıo gibi. çoğu sektör internete kaydığı için internet programcılığınn değeri daha da artıyo. silver ve c# üzerine çalışmaya çalışıorum bu aralar..

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

hocam silverlight ile ilgili biraz yazı okudumda google swf ile hazırlanan sitelere destek vermiyor...  herşey kelimler üzerinden bildiğimiz gibi adam da demiş silverlight "a ne kadar destek verir.. sonuçta microsoftun bunlarda rakipler. şu zamanda google desteği olmadan bir sitenin çıkış yapması pek kolaydeğil. ? ne diyor5sun

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

action script ile yapılan siteleri google'a indexletebiliyorsun.(tabi ki php gibi rahat değil).muhtemelen çok geçmeden a.s için de silver için de bu destek gelir.Çözüm bulacaklar diye düşünüyorum.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Para kazandıracak programlama endüstri de geçerliliği olan bir dil: JAVA

başka söze ne hacet.

Ama ben hayvanım insan değilim. İng iyi sokarım dağıtırım: C++ (Türkiye'de aç kalmazsın ama iyi para yabancı ülkelerde)

Ve üstteki ikisinide istemiyorum daha hayvanım diyorsan ve paranın a..ko. istiyorsan: SQL ORACLE

(zamanında araştırmalarımın sonucudur)

syntax ı öğrendim tmm bitti değil uzmanlaşmaktan bahsediyorum. Yani hayvanlaşmaktan.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

DrKill bunu yazdı:
    -----------------------------

Para kazandıracak programlama endüstri de geçerliliği olan bir dil: JAVA

başka söze ne hacet.

Ama ben hayvanım insan değilim. İng iyi sokarım dağıtırım: C++ (Türkiye'de aç kalmazsın ama iyi para yabancı ülkelerde)

Ve üstteki ikisinide istemiyorum daha hayvanım diyorsan ve paranın a..ko. istiyorsan: SQL ORACLE

(zamanında araştırmalarımın sonucudur)

syntax ı öğrendim tmm bitti değil uzmanlaşmaktan bahsediyorum. Yani hayvanlaşmaktan.

-----------------------------

Hocam ne JAVA'nın nede Flashın üstadları bir elin parmağını geçmez bu ülkede. Zaten bütün bunlar öyle sınıflara ayrılıyorki, asabım bozuluyor(Oracle'ı, Mobil uygulaması, Desktop yada Applet). 13 satır SQL sorgusuna 300 TL prim aldığımı hatırlıyorum. Bedava Flash site verdiğimi de. Hayvanlaşma dediğin olay pek mümkün olmuyor çünkü sürekli birşeyler değişiyor. Bu yüzden bence bil.müh. inin bir geleceği yok.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

xml Java Hiç Olmasa Gatget üret dur Kendıne Yolunu Bulursun googleden:)

Beleş wireless kahramanı.
Toplam Hit: 1434 Toplam Mesaj: 7