Programlama Yardım
-
'/Test' Uygulamasında Sunucu Hatası.
The SELECT permission was denied on the object 'My_Table', database 'My_Database', schema 'dbo'.
Açıklama: Geçerli web isteği yürütülürken işlenmemiş özel durum oluştu. Lütfen hata ve kod içinde kaynaklandığı yer hakkında daha fazla bilgi almak için yığın izlemesini gözden geçirin. Özel Durum Ayrıntıları: System.Data.SqlClient.SqlException: The SELECT permission was denied on the object 'My_Table', database 'My_Database', schema 'dbo'. Kaynak Hatası: Geçerli web isteği yürütülürken işlenmeyen bir özel durum üretildi. Özel durumun kaynağı ve konumuna ilişkin bilgiler aşağıdaki özel durum yığını izlemesi kullanılarak belirlenebilir.
ARKADAŞLAR , Web servisimi Local de çalıştırırken bu hatayı alıyorum Visual studio da herhangi bir hata yok normal bi şekilde SQL bağlanabiliyorum yardım eder msiiniz.. -
bağlandığın kullanıcının okuma izni bile yok, google da hakları nasıl ayarlayabileceğini öğrenebilirsin. sql e bağlandığın hangi kullanıcıysa ona okuma/yazma izni vermelisin
-
hoca senin web app başka bir tabloya bağlanabiliyor mu? connection stringin de bir hata olmasın
-
üstad bütün yetkiler tam connection string de ayarlı ama bu hatayı alıyorum ben mi birşeyi yanlış yapıyorum anlamadım google amcaya da sordum sonuç yok Unbalanced kardeş vaktin varsa 2 dk Team wiever bağlansan yapabilir misin :(
-
USE My_Database;
GRANT SELECT ON My_Table TO baglandiginKullaniciAdi;
seklinde dener misin hocam
olmazsa buradaki adimlari takip et
unbalanced tarafından 10/Kas/15 13:17 tarihinde düzenlenmiştir