Programlama Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

'/Test' Uygulamasında Sunucu Hatası.

The SELECT permission was denied on the object 'My_Table', database 'My_Database', schema 'dbo'.

Açıklama: Geçerli web isteği yürütülürken işlenmemiş özel durum oluştu. Lütfen hata ve kod içinde kaynaklandığı yer hakkında daha fazla bilgi almak için yığın izlemesini gözden geçirin. 

Özel Durum Ayrıntıları: System.Data.SqlClient.SqlException: The SELECT permission was denied on the object 'My_Table', database 'My_Database', schema 'dbo'.

Kaynak Hatası: 

Geçerli web isteği yürütülürken işlenmeyen bir özel durum üretildi. Özel durumun kaynağı ve konumuna ilişkin bilgiler aşağıdaki özel durum yığını izlemesi kullanılarak belirlenebilir.

ARKADAŞLAR , Web servisimi Local de çalıştırırken bu hatayı alıyorum Visual studio da herhangi bir hata yok normal bi şekilde SQL bağlanabiliyorum yardım eder msiiniz..

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bağlandığın kullanıcının okuma izni bile yok,  google da hakları nasıl ayarlayabileceğini öğrenebilirsin. sql e bağlandığın hangi kullanıcıysa ona okuma/yazma izni vermelisin

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hoca senin web app başka bir tabloya bağlanabiliyor mu? connection stringin de bir hata olmasın

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

üstad bütün yetkiler tam connection string de ayarlı ama bu hatayı alıyorum ben mi birşeyi yanlış yapıyorum anlamadım google amcaya da sordum sonuç yok Unbalanced kardeş vaktin varsa 2 dk Team wiever bağlansan yapabilir misin :(

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

USE My_Database;

GRANT SELECT ON My_Table TO baglandiginKullaniciAdi;

seklinde dener misin hocam

olmazsa buradaki adimlari takip et

http://www.windowstechinfo.com/2014/09/solved-the-select-permission-was-denied-on-the-object-home-add-database-myonttv-schema-dbo.html 

unbalanced tarafından 10/Kas/15 13:17 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 1111 Toplam Mesaj: 5
sql hata yazilim