Programlama"Da Hangi Programı Önerirsiniz?
-
Programlamayı Herkes Gibi Bende Çok Merak Ediyorum... Öğrenmeye Karar Verdim...Programlama Olara Delphi Hakkındaki Düşünceleriniz. Nelerdir?
-
Önce VB (Visual Basic) ten başlarsan daha çabuk öğrenirsin. VB'nin mantığını çözersen Delphiye alışman kısa zaman alır. Ayrıca Delphiye başlarkende sana tavsiye edeceğim sürüm Delphi 6.0
Örnek kodlarda senin işini biraz daha kolaylaştıracak...
daha çok destek diyorsan Memik Yanık Delphi 6.0 kitabını al bence...
Kolay gelsin...
-
Şahsen ben kodlamasını bildiğin programı öneririm.Mesela sen acayip süper C++ programcısısın yani kullandığın dil bu. Fakat gidiyorsun salak gibi borland delphi falan alıyorsun.Yazıyorsun C++ kodları bir bakıyorsun hata veriyor :D:D:D
-
C ile başla c herşeyin temelidir c en zordur aynı zamanda c yi kaparsan diğerleri peynir ekmek gibi gelir...
-
Öğrendiğin dille ne yapmak istiyorsun?
Her dilin farklı özellikleri vardır ve hepsi belli birşeyde oburlerinden iyidir (yoksa tek bir dil kullanirdik) ne yapmak istediğini soylersen ona göre bir dil tawsie ederim
-
Assembly öğren :D :D :D .. İnan çok kolay :P ...
-
Aslında Programlama Programlarının Arasındaki Farkları Tam olarak Bilmiyorum... Mesela Programlada Delphi Diyolar Hep... Ama Diğer Programların Delphiden Farkı Nedir... Bunların cevabını Arıyorum...Visualla Yaptığın Programı Delphiyle Yapamama imkanın Olabilir mi?
-
Holy Baba Mesela Trojen Yapmak İsterim... Hack Programları Yapmak İsterim....
-
Her programın bir sınırı vardır bu sınırları aşmak içinde birden fazla program kullanıp birbirleriyle entegre edersin yani sadece 1 program işine yaramaz....
Benim sana tavsiyem visual basic bu program anlam bakımından (Bence) daha kolay, burda yapacağın bu prog.. ile mantığı kapmak mantığı kaptıktan sonra diğer programlarlada rahatça oynaya bilirsin....
-
sen hiç o işe girme sen anlamazsın boşuna zorlama kendini