folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Programlama"Da Hangi Programı Önerirsiniz?

Programlama"Da Hangi Programı Önerirsiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yypgroup
    yypgroup's avatar
    Erkek

Programlamayı Herkes Gibi Bende Çok Merak Ediyorum... Öğrenmeye Karar Verdim...Programlama Olara Delphi Hakkındaki Düşünceleriniz. Nelerdir?

YYP Group
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mir
    Mir's avatar
    Erkek

Önce VB (Visual Basic) ten başlarsan daha çabuk öğrenirsin. VB'nin mantığını çözersen Delphiye alışman kısa zaman alır. Ayrıca Delphiye başlarkende sana tavsiye edeceğim sürüm Delphi 6.0

Örnek kodlarda senin işini biraz daha kolaylaştıracak...

daha çok destek diyorsan Memik Yanık Delphi 6.0 kitabını al bence...

Kolay gelsin...

Düşe kalka büyür ve öğrenir insan...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    Şahsen ben kodlamasını bildiğin programı öneririm.Mesela sen acayip süper C++ programcısısın yani kullandığın dil bu. Fakat gidiyorsun salak gibi borland delphi falan alıyorsun.Yazıyorsun C++ kodları bir bakıyorsun hata veriyor :D:D:D

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    C ile başla c herşeyin temelidir c en zordur aynı zamanda c yi kaparsan diğerleri peynir ekmek gibi gelir...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Öğrendiğin dille ne yapmak istiyorsun?

Her dilin farklı özellikleri vardır ve hepsi belli birşeyde oburlerinden iyidir (yoksa tek bir dil kullanirdik) ne yapmak istediğini soylersen ona göre bir dil tawsie ederim

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Assembly öğren :D :D :D .. İnan çok kolay :P ...

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yypgroup
    yypgroup's avatar
    Erkek

Aslında Programlama Programlarının Arasındaki Farkları Tam olarak Bilmiyorum... Mesela Programlada Delphi Diyolar Hep... Ama Diğer Programların Delphiden Farkı Nedir... Bunların cevabını Arıyorum...Visualla Yaptığın Programı Delphiyle Yapamama imkanın Olabilir mi?

YYP Group
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yypgroup
    yypgroup's avatar
    Erkek

Holy Baba Mesela Trojen Yapmak İsterim... Hack Programları Yapmak İsterim....

YYP Group
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Her programın bir sınırı vardır   bu sınırları aşmak içinde birden fazla program kullanıp birbirleriyle entegre edersin   yani sadece 1 program işine yaramaz....

Benim sana tavsiyem visual basic   bu program anlam bakımından (Bence) daha kolay, burda yapacağın bu prog.. ile mantığı kapmak   mantığı kaptıktan sonra diğer programlarlada rahatça oynaya bilirsin....

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

sen hiç o işe girme sen anlamazsın boşuna zorlama kendini

ftw
Toplam Hit: 2014 Toplam Mesaj: 10