Programlamaya Nerden Nasıl Başlasak!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    kardeşler aslında başlıkta herşey apaçık anlaşılıyor sanırım programlamaya nerden nasıl başlamam gerek hangi kaynaklar daha faydalı olur ve ya önereceğiniz bi site varmı? tavsiyelrinizi bekliyorum şimdiden saolu

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek
    hangi dili öğrenceğine bağlı.İlk adım atanlar genelde pascaldan başlar onun içinde benim bildiğim tek kitap ömer akgöbeğin turbo pascal 7.0 kitabı .Eğer kaynak istiosan bende bi kaç tane var.adresini Pm att.Yollayım sana
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    .

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    SEni yormayayım kardeş ben bulmaya çalışırım önemli olan kitap ismiydi saolasın... bu arada diğer arkadaşların düşüncelerini bekliyorum..

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Kardeşim yerinde olsam pascal falanla uğraşmazdım.Onlar tarih oldu.Evet delphiye geçişte bir kolaylık sağlar ama yinede uğraşmaya değmez bence.Bu işte profesyonel abilerimin tavsiyesiyle benimde sana tavsiyem dot.net teknolojilerine giriş yap..netler hem basit hem de çok güçlü dildir. Mesela visual basic.net. visual c #.net,delphi.net....

Eğer net istemiyorsan visual basic veya delphiye direkt giriş yap.Yok ben daha güçlü bir dil istiyorum diyorsan C++ ki bu da çok zor bir dildir.bunu hiç tavsiye etmem.C++ kadar güçlü ve çok basit olan visual c #.net e geçebilirisin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    valla dier arkadaşlar kadar uzman değilim programlamada ama vb öneririm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    evet vb en iyisi kardeş,biz okulda pascalda gördük c++ de ama inan çok zorlar!zaten pascalda tedavülden kalkmış nerdeyse,c++ ile işletim sistemi bile yazarsın-ama çok büyük sabır lazım!Sen genede vb den başla bence!Bende şu ara mysql e bakcam...Sanada kolay gelsin hadi bakim kardeşim :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
Toplam Hit: 1059 Toplam Mesaj: 7