folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Programlara Şifre Koyma ? ( İstek)

Programlara Şifre Koyma ? ( İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Konu Baslığındada Göründüğü Gibi Bilgisayarımdaki Programlara Şifre Koymak İstiyorum  Msn İnternet Explorer Mozilla Gİbi Çalıştırıldığında Şifre İstesin Girmeyen Açamasın İstiyorum yardımcı Olurmusunuz

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byugr
    byugr's avatar
    Erkek

hocam benim bildiğim bir kaç yöntem var

interner explorer i engellemek için ie den araçlara gel ordan içerik sekmesine gel orda içerik danışmanı yazar onu etkinleştir yapıyosun fakat etkinleştirmeden önce danışmanın ayarlarından parola oluşturman gerek bunlardan sonra internete girmeye çalışırken şifre isteyecek.

mozillayı nasıl engellersin onu bilmiyorum.

şimdi gelelim diğer programları nasıl engelleyeceğine;

öncelikle herhangi bir klasörden araçlardan klasör seçeneklerine gel ordan görünüm sekmesine gel orda "basit dosya paylaşımı kullan (önerilen)" diye yazan seçeneğin tik ini kaldırıyorsun yani aktif olmamasını sağlıyorsun. sonra uygula ve çık.

şimdi engellemek istediğin programa geliyorsun örneğin msn i engelleyelim

masaüstündeki msn icon una sağ tıkla sora üst kısımda güvenlik diye bir sekme olacak ona gel sonra orda alt kısımda izin verme kısmını görürsün hepsini işaretle ve kaydet çık artık açılmaz. diğer programlarada aynı şekilde yap.

kolay gelsin :) 

Bir namazlık saltanatın olacak, Taht misali o musalla taşında.
Toplam Hit: 1101 Toplam Mesaj: 2