PROGRAMSIZ MAİL BOMBER
-
Evet beyler bir sitede buldum bunu alıntıdır yani................
programsız mail bomber
evet beyler öyle program indirim diye ugraşmayın ...Tesatüf eseri buldum...emaili yazdıktan sonra ''send'' yani gönder butonuna basabildiniz kadar cok basmak..Ben denedim 3sn ye 12 email attım paylasayım dedim..HADİ BAKALIM BİDE SİZ DENEYİN cilginhayalci@hotmail.com bana atmayın ha .................................... yaparım siziiiiiiii..........Alıntıdır bu pronun düzenleyen kişinin mail adresi de var ben fazla bilgi veremem adama söleyin siz yardım için........ -
valla ben denedim bi zk olmadı.......1 tane geldi .!
-
uzun zaman önce denemiştim.. evet çalışıyor ben en fazla 70 tane atabildim evet her bastığınız gitmiyo ama işede yaramıyor değil... hadi bakalım tıkınıza kuvvet
-
hojam valla ben yahoo'dan yahoo'ya denedim 20 den fazla bastım ama 1 tane geldi ! hani bende mi olmuyor nedir?
-
yahoo da denemedim ama hotmail de işe kesinlikle yarıyor.. birde, ne 20 tanesi sen bir tıka basışında peş peşe 20 tanemi basabiliyon sadece.. biraz daha hızlı olman lazım.. çok hızlı be ard arda basman lazım..
-
aaaaaaaaa oldu lan
! demekki yavaş yavaş basıcan send'e..arkdan biri kovalıor gibi değil ..
-
ehauha deneyelim bakalım.. (:
-
www.entegre.tk girin mailinizi yazın sonra gönderin sonra geri deyin ve tekrar aynısı hem çok kolay hem çok hızlı hemde başkasının maililnden yolluyo forumlarda karamail vardı ondan alıntı yaptım burdan da söliim
İmperialus farkıyla...
-
www.entegre.tk girin mailinizi yazın sonra gönderin sonra geri deyin ve tekrar aynısı hem çok kolay hem çok hızlı hemde başkasının maililnden yolluyo forumlarda karamail vardı ondan alıntı yaptım burdan da söliim
İmperialus farkıyla...
Toplam Hit: 12309 Toplam Mesaj: 9