folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Proje Afiş Yapımı İçin Yardım Edebilecek Müridler ?

Proje Afiş Yapımı İçin Yardım Edebilecek Müridler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

inovasyon haftasında bir projemizi sergileyeceğiz (http://www.inovasyonturkiye.com) ancak protatipini henüz üretemediğimiz için afiş şeklinde sergilememiz gerekiyor, lakin photoshopdan anlayan birisi lazım bunun için.

Açıkçası elimizde bir örneği olmadığından pekde nasıl bi poster hazırlayacağımızı bilmiyoruz.

ana zemin üzeride tasarımımızın bir kaç resmini koyup sağına soluna bi yerine teknik özelliklerini yazalım diyoruz.ama öncelikle bu işten anlayan hayırsever bir mürid lazım.

tasarımını yatığımız ürün ROV (insansız deniz altı aracı) bakanlığın resmi yazışmalarında valiliklere ilettiği istekler doğrultusunda tasarlamaya çalışılmış bir öğrenci projesi.

cihaz solid de çizildi resmide solidten alındı, bu resmin daha iyi-orjinal olması için fikri olan arkadaşladan da görüşlerini sakınmamalarını rica ediyorum. 

http://o1311.hizliresim.com/1h/j/ulj1k.jpg

kısaca sizlerden ricam , afişin arkası nasıl olsun, resimler-yazılar nereye yazılsın gibi konularda değerli görüşlerinizi paylaşmanız.Ve bir babayiğitin ben en sonunda hepsini derler toplar adam ederim demesi.

yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

edit

piradomim tarafından 16/Kas/13 14:54 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

Hocam ne zamana lazım ben yardımcı olmaya çalışayım... benim salı günü sunumum var ondan sonra yardımcı olurum elimden geldiğince...

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

tüm görselleri ve bilgileri verirsen adam akıllı birşey çıkartmaya çalışırım hocam 

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    Turania bunu yazdı

tüm görselleri ve bilgileri verirsen adam akıllı birşey çıkartmaya çalışırım hocam 

hocam pm ile atacağım birazdan ,şimdiden teşekkürler.

@asi27 hocam pazartesi-salıya kadar halletsek güzel olucak eğer olmazsa sana da haber edeyim, çok teşekkürler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

etkili bir infografik işinin görür diye düşünüyorum hocam.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

etkili bir infografik işinin görür diye düşünüyorum hocam.

hocam pek anlamıyorum açıkçası:) tasarımın solidten çekilmiş resimlerini bi ana tema üzerine oturtsak yazıları hallederiz sanırım.

tasarımın afişe koyalım dediğimiz bazı resimler

https://www.dropbox.com/s/24v8abot0390rni/ROV.rar

Toplam Hit: 780 Toplam Mesaj: 7